farmen 2023

Farmen-Tora om besvikelsen på TV4 – efter klippningen i tv

Farmen-Tora om besvikelsen på TV4 – efter klippningen i tv

Finalen i Farmen 2023 närmar sig med stormsteg.
Det har varit en händelserik säsong med vänskapsrelationer, pakter och bråk.
Nu berättar Tora om besvikelsen efter klippningen i tv.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Nordman avslöjar bluffen i direktsändning
0:21

Efter reklamen: Nordman avslöjar bluffen i direktsändning

(0:21)

Slå på ljud

Årets säsong av Farmen börjar sakta men säkert lida mot sitt slut och det återstår inte många dagar på gården för de fem farmare som är kvar i tävlingen.

Säsongen har varit både händelserik och tuff. Det har uppstått romanser, vänskapsrelationer, pakter och intriger och det är flera deltagare som under säsongens gång valt att lämna tävlingen av olika anledningar.

Toras tårar i Farmen – som tittarna aldrig får se

Det har även uppstått en del bråk mellan deltagarna under säsongen, lever man så tätt inpå andra människor under dessa omständigheter är det givet att det kommer uppstå en del gnabb.

För bara några veckor sedan uppstod ett uppmärksammat bråk på gården. Det var när Tora Brandström, 24, som var den veckans storbonde, skulle utse en förstekämpe – och hon valde Eddie Gecer, 46, som bråket uppstod. Beskedet kom som en chock för Eddie eftersom han trott att hon skulle välja Christoffer Hammarlöf, 26.

Det hela ledde till att Eddie blossade upp och ville ta ett snack med Tora på tu man hand, men då blev han avbruten av Viktor Bergström, 28.

– Eddie! Varför står du och snackar skit bakom min rygg? Håll käften nu!, hör man Viktor skrika i avsnittet.

Efteråt följde en hektisk diskussion mellan Viktor och Eddie och faktum är att det blev ännu bråkigare än vad tittarna får se. Mitt i allt detta var nämligen Tora jätteledsen.

– Ja, jag började ju gråta men det får man ju inte riktigt se som tittare. De har inte tagit med det. Eddie hade all rätt att vara upprörd, det köpte jag. Men jag mådde så dåligt över att han blev så pass upprörd som han blev, har Tora tidigare sagt till Hänt.

– Han tog det väldigt hårt och då mådde jag jättedåligt för jag hatar att göra andra människor ledsna. Det var därför jag blev så tagen av situationen.

Farmen-Tora om besvikelsen efter klippningen i tv

Att mycket klipps bort i programmet är ingen hemlighet, men när Hänt pratar med Tora kan hon berätta att hon känner sig lite besviken på hur mycket som faktiskt inte visas på tv och att vissa saker som hon tycker är jobbigt.

– Det var verkligen jättejobbigt men nu tycker jag att man vant sig vid det rätt så bra. Det är vissa händelser som man vet om att här har ju jag varit och synkat men de har inte tagit med min synk angående händelsen. Sådana grejer kan man störa sig lite på för jag vill ju visa min åsikt i det hela också, säger Tora och fortsätter:

– Men annars så, det jag tycker är väl att shit vad tyst jag är eller shit vad platt man kan vara, men jag är väl bara sån.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN