Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Farmen-Tobbe Johansson avslöjar sanningen om kuppen i finalen

19 mar, 2019 
Hannah-Fina Rohrmüller
Deltagarna i 2019 farmen står framför ett rött hus
I Farmens final dök Tobbe Johansson upp med blått hår. Nu avslöjar han sanningen bakom kuppen.
Annons

Nu är årets säsong av Farmen slut och vinnaren blev Tobias Möller, 27. I finalen dök övriga deltagare upp för att heja på Emelie Karlsson, 25, och Tobias som tävlade om vem som skulle bli årets farmare.

Något som blev en snackis var att Emelie hade grönt hår i finalen och Tobbe Johansson, 27, kom med håret färgat blått. Många undrade om det var en kupp.

Därför dök Tobbe Johansson upp med blått hår

Nu avslöjar Tobbe sanningen bakom det blå håret. På sin Instagram-story fick Tobbe frågan av en följare om han hade färgat håret blått eller om han använt sprayfärg på burk som barn brukar använda vid frisören.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Produktionen kom på det 30 minuter innan finalen, så de åkte iväg och köpte partyspray”, skriver han som svar på Instagram.

Tobbe och Emelie har under sin tid i Farmen hållit ihop och haft en pakt för att kunna ta sig till finalen tillsammans. Båda har under en lång tid delat sina planer och haft förtroende för varandra. De har också under sin tid i programmet hjälpt varandra att plugga.

Annons

Deltagarna kom så nära varandra så tittarna började spekulera i om Tobbe Johansson och Emelie Karlsson kanske var ett par.

”Jag tror att Emilie är kär i Tobbe”, skriver en person på Farmens Facebook-sida.

”Emelie såg riktigt nervös ut när Tobbe valde henne som förste kämpe/lite gråtfärdig faktiskt. Sen ser man att hon är lite kär i Tobbe oxå”, skriver en annan person.

Men Tobbe Johansson var snabb på att dementera romansryktet.

”Jag och Emelie stod varandra nära inne på Farmen på grund av att vi spelade tillsammans, det är enbart vänskap. Min enda kärleksrelation har jag till min flickvän”, skriver Tobbe Johansson i ett meddelande till Hänt.

FOTO: TV4

Annons