TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Farmen-tittarnas ilska efter avslöjandet i Torpet: ”Dåligt”

25 feb, 2019 
Maxine storbonde Farmen
Under söndagens avsnitt av Torpet på TV4 avslöjades vem som blir nästa veckas storbonde i Farmen. Nu reagerar tittarna starkt på kanalens beslut.
Annons

Årets upplaga av TV4:s succéprogram Farmen har minst sagt varit full av dramatik. I serien lever deltagarna på en gård som saknar rinnande vatten och de får kämpa för att få ihop mat för dagen, något som ofta ligger till grund för bråken som uppstår.

25-åriga Stina Öberg är en av personerna som det stormat mest kring under säsongen. Förra veckan skrev hon ett inlägg om sin tip på Torpet, vilket är en parallell-serie till Farmen där utslagna deltagare slåss om att få komma tillbaka.

”Varför jag inte tävlade var för att Pasi självmant pga omständigheter ville ta min plats. Detta var något som produktionen gick med på och riggade hela situationen. Sen kan jag hålla med om att jag egentligen vid ett senare tillfälle skulle tävlat om produktionen bett mig”, skriver Stina i ett inlägg på Instagram efter att fått en fråga om varför hon slapp tävla under tiden på Torpet.

Avslöjar nästa veckas storbonde i Torpet

Men den här gången är det inte Stina Öberg som är huvudpersonen i dramat. Nu riktar flera tittare istället kritik mot produktionen och deras val att avslöja nästa veckas storbonde redan i söndagens avsnitt av Torpet. Detta brukar vanligtvis inte avslöjas förrän under måndagen när en ny Farmen-vecka drar igång.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Redan avslöjat på torpet. Tobias sa ju att han valt Maxine”, skriver en person.

”NI KAN JU INTE SPOILA I TORPET VEM DET ÄR SOM BLIR STORBONDE”, skriver en annan.

”Han berättar i dagens avsnitt av torpet vem som är storbonde, så kolla inte om ni inte vill veta förens i morgon på farmen avsnittet. Och Farmen, dåligt klippt, ni kunde klippt bort den meningen”, anser en tredje.

Huruvida avslöjandet var ett medvetet val eller en miss från TV4:s sida är ännu oklart. Kanalen har inte kommenterat händelsen i sociala medier.

FOTO: TV4

Annons