Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Farmen-Stinas kritik mot TV4: ”Riggade hela situationen”

21 feb, 2019 
Stina Öberg om tiden på Torpet efter Farmen
Stina Öberg deltog i årets Farmen och därefter parallell-serien Torpet på TV4. Nu berättar hon om tiden under inspelningen – och riktar kritik kring hur kanalen hanterade situationen som uppstod.
Annons

Årets omgång av Farmen har kantats av bråk och konflikter från starten. Att dramatik är en stor del av TV4:s succéserie är dock inte speciellt konstigt med tanke på att deltagarna tvingas leva ett liv utan elektricitet, rinnande vatten och bara den mat som de kan ordna själva.

Stina Öberg, 25, var en av de som deltog i årets säsong. Det stormade rejält kring 25-åringen och de övriga på Farmen hade väldigt delade meningar om henne. Stina fick framförallt stå ut med mycket kritik från de andra deltagarna under sin tid som storbonde. Men när avsnittet sändes fick hon enorm uppbackning från TV4:s tittare, som istället hyllade hennes insats.

Stina Öberg besvarar frågan om tiden på Torpet

Efter att Stina Öberg åkt ut ur Farmen hamnade hon på parallell-serien Torpet där utslagna deltagare slåss om att få komma tillbaka. Under en frågestånd på Stinas Instagramkonto har en följare frågat henne hur det kommer sig att hon slapp tävla under sin tid på Torpet.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Varför jag inte tävlade var för att Pasi självmant pga omständigheter ville ta min plats. Detta var något som produktionen gick med på och riggade hela situationen. Sen kan jag hålla med om att jag egentligen vid ett senare tillfälle skulle tävlat om produktionen bett mig”, skriver hon.

Stina Öberg berättar vidare att spelet fortsatte som vanligt efter det att Pasi Nevalainen fått lämna. Detta var ingenting som de andra deltagarna diskuterade då de enligt Stina var medvetna om situationen. Hon fortsätter sedan sitt inlägg:

”Varför jag sedan inte tävlade var för att andra deltagare erbjöd sig och var sugna på amulett. Jag hade en amulett och var inte i behov av en till. För mig är tävling på torpet som att bli förstekämpe i Farmen, du får inte välja gren. Sen om ingen heller vill rösta på mig. Varför ska jag tävla och riskera att åka ut? Säger sig själv. Gället att vara taktisk”.

FOTO: TV4, Instagram 

Annons