TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Farmen: Simon Axelsson om förändrade relationen med Fredrik

06 apr, 2020 
Simon Axelsson
Simon Axelsson och Fredrik Andersson fann varandra inne i Farmen och blev snabbt tighta.
Nu berättar de för Hänt hur deras relation ser ut idag.
– Alla tror att Fredrik och jag har någonting i smyg.
Annons

Efter romansryktet – Farmen-Esmeralda och Peter avslöjar sanningen om relationenBrand logo
Efter romansryktet – Farmen-Esmeralda och Peter avslöjar sanningen om relationen

Simon Axelsson, 25, och Fredrik Andersson, 21, fann varandra i Farmen. De blev snabbt tighta och efter att inspelningarna slutade har de fortsatt umgås. Det var därmed flera tittare som undrade om det var något mer än vänskap mellan killarna. Detta är något Simon tidigare berättat om för Hänt plus.

– Alla tror att Fredrik och jag har någonting i smyg, jag har hört massor av sådana rykten om oss. Jättemånga människor skriver till mig och vill veta hur det ligger till. Jag störs inte ett dugg av att folk tänker i sådana banor. Det är inte jobbigt någonstans och jag kan faktiskt förstå att folk tror att det är något mellan oss. Jag är inte gay, men jag tänker inte svara på vad Fredrik är. Det får han svara på, men eftersom jag inte är lagd åt det hållet så kan jag försäkra er om att det inte är något mellan oss, sa han då och fortsatte:

– Vi är bara väldigt nära vänner, vi är verkligen jättefina kamrater. Vi pratar hela tiden med varandra och träffas så ofta vi kan! Oftast är Erika också med, fortsätter Simon och syftar på Farmen-deltagaren Erika Bergholm, 41.

Annons

Killarnas nya ord om relationen

När Hänt pratar med Simon nu berätta han att de inte ses så ofta, på grund av avståndet dem emellan.

– Fredrik och jag har samma relation som tidigare. Jag tycker väldigt mycket om honom, men tyvärr ses vi alldeles för lite. Detta beror ju då på att han bor för långt bort från mig. Det är mycket tråkigt faktiskt.

Vilka andra har du god kontakt med idag? 

– Annars har jag bara kontakt med Erika, Peter och Johanna från Farmen. Resten är det väldigt dålig kontakt med annars, säger han.

Hänt har även pratat med Fredrik, som säger att Simon är en god vän för livet.

– Jag och Simon fick en väldigt bra kontakt inne på Farmen. Vi visste snabbt vart vi hade varandra och litade på varandra. Vi har fortfarande kontakt idag och Simon är en vän för livet, säger han.

FOTO:TV4/Instagram 

Annons