TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Farmen-profilens oväntade hälsotillstånd – kan tvingas hoppa av

16 jan, 2018 
I kvällens ”Farmen” försämras en av deltagarnas hälsotillständ oväntat, och hon funderar därför på att hoppa av. Trots att hon inte vill.
Annons

I kvällens avsnitt av dokusåpan ”Farmen” i TV4 försämras plötsligt en av deltagarnas välmående. När resten av deltagarna steg upp tidigt ur sängen för att starta arbetsdagen på gården har Dee Omar, 28, svårt att kliva upp och blir istället sängliggandes.

– Vet du hur frustrerande det är när du mentalt vill någonting, men kroppen säger emot och du kan inte göra något, säger Dee.

Hon förklarar för de andra att hon har ont i kroppen, i både värk och leder, och veckans storbonde Stella Kibona, 32, låter henne vila istället för att arbeta.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Att tänka att jag kanske behöver hoppa av på grund av hälsoskäl är så frustrerande, för mentalt är jag här och mentalt vill jag vara kvar och tävla och vinna. Men min kropp säger bara: Lyssna Dee, du klarar inte det här, säger hon i programmet.

Men än har vi inte sett att Dee tagit något beslut om hon kommer att stanna kvar i tävlingen eller inte.

Foto: TV4

Annons