LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Farmen-profilens oplanerade babylycka: ”Blev en chock för alla”

05 jun, 2018 
Lina Arvidsson
Gravid Farmen Daniella högström
Daniella Högström väntar sitt första barn. Nu berättar Farmen-profilen om babylyckan som inte var helt planerad – men ändå högst välkommen.
Annons

Farmen-profilen Daniella Högström, 22, väntar sitt första barn. För Hänt berättar nu hon om den oväntade graviditeten. Det har varit några tuffa veckor i den extrema värmen för Daniella Högström. Idag, när det är lite svalare, trivs hon bättre.

– Det kanske inte är den bästa perioden att vara gravid nu när det varit så himla varmt. Hormoner och värme, man blir som ett monster, säger hon till Hänt.

Daniella Högström är just nu i vecka 16. Hon har redan fått en mage.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag har redan fått en stor mage, med streck och så, så jag tror jag kommer att få en väldigt, väldigt stor mage, säger Daniella Högström.

Hon är idag särbo med barnets pappa. I och med att graviditeten inte var planerad så har de inte rett ut alla detaljer kring sitt boende ännu.

– Det var inte planerat, så det blev lite som en chock för alla. Jag hade preventivmedel, men det hjälpte inte. Så kan det bli ibland, säger Daniella Högström.

Annons

Det finns många anledningar till att hon ville behålla barnet. En anledning är att flera i hennes släkt haft svårt att bli gravida. En annan anledning är att hennes pappa gick bort en månad innan hon blev gravid. Det tog hon som ett tecken på att det hela var meningen.

– Det är väl så att när något kärt dör så uppstår något annat. Så det var väl lite menat att hända. Det blev ju så att vi var tvungna att behålla det för att det skulle kännas bra. Det tror jag blir bra. Jag har bra stöd, berättar Daniella Högström.

Daniella Högström bor i Kinna. Bara några kvarter bort bor hennes mamma som stöttar henne hela tiden. Bebisen beräknas att födas den 20 november.

Daniella var med i förra årets omgång av TV4:s dokusåpa Farmen. Hon åkte ur tävligen i en dramatisk kamp i tinget. Efter sin medverkan har Daniella Högström höjt sin röst mot nätmobbning efter att själv ha blivit utsatt.

Minns du deltagarna i Farmen 2017?

FOTO: TV4, Instagram

Annons