Efter tårarna i tv – så tycker Farmen-Niklas flickvän om situationen med Josefin

NIKLAS JOHANSSON, JOSEFIN AHLIN
Exklusivt

Farmen-deltagaren Josefin tvingades lämna gården efter att ha fått starka magsmärtor – vilket lämnade Niklas i tårar.
Nu berättar han för Hänt om hur hans flickvän Nicole reagerade på den känslosamma situationen.
0:49

Efter reklamen: Här bryter Niklas ihop när han nås av beskedet att Josefine tvingats lämna Farmen

(0:49)

Farmen-deltagarna Niklas Johansson, 29, och Josefin Ahlin, 23, kom varandra väldigt nära under inspelningarna till Farmen 2022. Det hela började med att de två fick tillbringa en hel vecka ihop på Torpet. Där vann de två amuletter var och det märktes även genom tv-rutan att de lyfte varandra till att bli deras bästa "jag".

Exklusivt
Helenas stora sorg efter maken Caspers familjebeslut: ”Saknar”

När Josefin och Niklas kom tillbaka till Farmen var de två som bästa vänner och allt såg ut att vara frid och fröjd. Men under ytan kämpade Josefin med magsmärtor och till slut stod hon inte ut längre.

– Jag fick njursten för ungefär ett och ett halvt år sedan, två gånger efter varandra. Det gjorde sjukt ont. Nu började jag få ont på Torpet och fick ligga ner nästan en hel dag, sa hon i programmet och fortsatte:

– Jag har haft ont ända sedan jag kom tillbaka till Farmen och har försökt kriga på. Men det gör ont hela tiden. Jag vill ge hundra procent här inne, men jag kan inte göra det, varken socialt eller fysiskt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Farmen-Niklas i tårar efter Josefins försvinnande

Det hela ledde till att Josefin behövde uppsöka vård och när hon berättade för Niklas att hon behövde åka in till sjukhuset fick han direkt en dålig känsla inombords.

– Alltså precis när hon sa att hon skulle lämna så fick man en bild av att hon inte kommer komma tillbaka. Det kändes verkligen så, jag fick en jättedålig magkänsla av det. Då byggde jag väl upp någonting också, ett jobbigt avslut typ, säger Niklas till Hänt.

Några timmar efter att Josefin åkt till sjukhuset nåddes farmarna av det otroligt tråkiga beskedet: Josefin kommer inte tillbaka. Den som reagerade starkast var Niklas, som hade kommit henne så himla nära.

– Det jag tycker om med Josefine är att hon hela tiden har varit så positiv. Det känns som att hon har varit en lillasyrra som man vill ta hand om. Hon förtjänar allt gott i världen. Jag trodde inte att jag skulle känna så starkt. Jag kan inte ens prata, sa Niklas i programmet och bröt ihop i tårar.

Så tycker Niklas flickvän Nicole om starka reaktionen

Niklas är sedan drygt sex år tillbaka ihop med sin flickvän Nicole, i sommar ska de även bli äkta makar. Men hur reagerade egentligen Nicole när hon fick se Niklas starka känslor efter att Josefin tvingades lämna Farmen? Nu berättar han för Hänt.

– Nej hon tyckte att det var jättefint. Hon vet nog att jag är en bölig person som visar känslor och sådär redan innan. Så det var nog ingen jättechock för henne, tror jag inte. Hon sa inget om det, säger Niklas till Hänt.

Vad tycker hon om att du är med i Farmen?

– Nej men hon säger att jag är en 10/10, säger Niklas och brister ut i ett glädjande skratt.

Se deltagarnas otrevliga välkomnande mot nya deltagaren i Farmen

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!