TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Farmen-Mergim Qoqaj om relationen med Erika Bergholm

03 feb, 2020 
Mergim och Erika
Mergim Qoqaj och Erika Bergholm lärde känna varandra under inspelningen av Farmen 2020.
Nu berättar Mergim hur deras relation ser ut idag.
Annons
Efter romansryktet – Farmen-Esmeralda och Peter avslöjar sanningen om relationenBrand logo
Efter romansryktet – Farmen-Esmeralda och Peter avslöjar sanningen om relationen

TV4:s realitysåpa Farmen är i full gång och deltagarna har börjat lära känna varandra väl. Mergim Qoqaj, 26, var en av de första deltagarna som fick lämna huset och istället checka in på Torpet, där gänget slåss om att ta sig tillbaka till Farmen och återfå chansen att ta hem vinsten.

Sussi Olssen, 20, befann sig också på Torpet tills hon valde att frivilligt lämna inspelningarna. För Hänt berättade hon om beslutet, som dels berodde på hemlängtan men också en frostig relation med en annan deltagare.

– Jag gick i väg och grät varje kväll. Det finns flera anledningar att jag valde att lämna Farmen. Att jag saknade min sambo var en av dem, situationen med Esmeralda var en annan, sa hon till Hänt förra veckan.

Deltagarna fann varandra på Torpet

Efter att Sussi valde att lämna Torpet stod en plats tom. Det blev då Erika Bergholm, 41, som checkade in istället. Eftersom det inte är så många deltagare på Torpet lyckades gänget bli rejält tighta under inspelningarna.

Annons

Erika och Mergim är två personer som kom varandra väldigt nära i programmet och har fortsatt umgås privat efter Farmen 2020. I ett meddelande till Hänt berättar Mergim Qoqaj om relationen.

”Min och Erikas relation är bra jag menar vi båda trivdes tillsammans inne på torpet och hade jävligt kul tillsammans”, skriver han.

Så är Erika och Mergims relation idag

Eftersom Mergim och Erika bor i olika städer har de inte möjlighet att umgås så ofta. När Erika var på besök i Stockholm i helgen passade hon dock på att hälsa på Farmen-vännen.

Om det är mer än vänskap mellan dem är ännu oklart och nu kommer Mergim Qoqaj med ett lite kryptiskt besked om relationen med Erika Bergholm.

”Som sagt vi båda har kul när vi hänger mer än så kan jag inte säga just nu”, skriver han till Hänt.

Hänt har utan framgång sökt Erika Bergholm för en kommentar.

FOTO: TV4

Annons