TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför tvingas Farmen-Mahsa avbryta inspelningen: ”Parasit”

28 feb, 2019 
Masha lämnar Torpet och Farmen
Mahsa Farajollahi har kämpat hårt för att hålla sig kvar i TV4:s succéprogram Farmen och sedan parallellprogrammet Torpet. Men i måndags tvingades hon lämna gården akut efter att ha insjuknat.
Annons

Årets säsong av Farmen på TV4 har väckt många känslor, både hos deltagarna och tv-tittarna. Dramatiken har varit konstant och bråken har avlöst varandra. En anledning till den spända stämningen i huset är att deltagarna inte har tillgång till rinnande vatten eller kontakt med omvärlden.

En av de personer som det har stormat mest kring är Mahsa Farajollahi, 29. Hon har vid upprepade tillfällen hamnat i storbråk med Göran Söderlund, 66, och tittarna har haft delade meningar om hennes medverkan i programmet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I måndagens avsnitt av Torpet, som är en parallellserie till Farmen där utslagna deltagare tävlar om att komma tillbaka till gården, tvingas Mahsa fatta ett tufft beslut.

– Jag har varit sjuk i fyra, fem dagar nu. Jag kan inte ha en natt till så här. Jag får inte i mig någon näring, jag får inte i mig någonting och jag kan inte behålla någonting heller. Jag har försökt i fem dagar nu men kroppen bara säger ifrån helt, säger Mahsa i början av avsnittet.

Annons

Mahsa Farajollahi tvingas lämna Torpet omedelbart

Efter att ha legat i sängen och känt efter ett tag går Mahsa in i köket där de andra deltagarna sitter och berättar hur läget ligger till. Med tårarna rinnandes ned från kinderna berättar hon för sina vänner i Torpet att hon har valt att avsluta sin medverkan:

– Som ni vet har jag varit sjuk de senaste dagarna och natten till idag har varit jättejobbig. Ni vet att jag är jätteenvis men jag orkar inte mer. Min kropp orkar inte mer. Hjärnan är med men kroppen vill inte, det funkar inte mer, säger hon och fortsätter:

– Jag vet att jag är så nära finalen men jag måste hem för att den här miljön gör det svårt för mig att återhämta mig. Jag måste ha hälsan före tävlingen.

Stina Öberg, 25, som varit en av Mahsas närmsta vänner under säsongen börjar gråta av orden. Även Neda Ameli, 28, blir känslosam när de ska ta farväl av Mahsa Farajollahi.

I ett inlägg på Stinas Instagramkonto berättar om mer om Mahsas beslut att lämna programmet.

”Mahsa blev jättesjuk. Det var någon form av parasit i hennes mage. Förmodligen från vattnet då jag också blev sjuk samtidigt. Detta gjorde att hon behövde åka hem direkt för att leva i ett hus som var rent. Om inte kunde hon blivit kroniskt sjuk”, skriver Stina i inlägget.

FOTO: TV4

Annons