Farmen-Lina Ilar och Erik Perssons ord om kärleksrelationen

Farmen-Lina Ilar och Erik Persson berättar om förhållandet

Det var i början av året som Lina Ilar och Markus Olsson valde att gå skilda vägar. Nu avslöjar Farmen och Bonde söker fru-profilen att hon återigen hittat kärleken.
I ingen mindre än Farmen-vinnaren Erik Persson.
– Han är jättehärlig, det är svårt att inte tycka om Erik, säger Lina till Hänt.
Efter romansryktet – Farmen-Esmeralda och Peter avslöjar sanningen om relationen
Slå på ljud

Det var 2016 som den före detta Farmen-vinnaren Erik Persson, 39, träffade det årets deltagare, Lina Ilar, 27, för första gången. Då hjälpte han henne att ta sig till final i tävlingen och efter det har de hållit kontakten.

– Det blir ju så att man märker vilka man klickar med, så vi har haft kontakt som vänner och både ringt och skrivit till varandra genom åren, säger Lina till Hänt.

Trots att de båda försökte få till en träff efter säsongen blev det aldrig av, och 2016 hittade Lina kärleken i Markus Olsson, 29, under en finlandskryssning. Tillsammans har de sonen Alvin, 1,5 år. Men kärlekssagan tog slut och i början av året skildes de båda åt som vänner.

– Vi märkte att vi passade bättre ihop som vänner. Men jag hade aldrig kunnat tänka mig en bättre pappa åt Alvin.

Linn om relationen till Eriks barn

Så efter uppbrottet lyckades Lina och Erik äntligen få till den där träffen. Trots att ingen av dem sett på varandra som något annat än vänner tidigare åkte Lina de 2,5 timmarna som det tar från Falun till Bodatorp, där Erik bor.

Lina Ilar

Lina Ilar och Erik Persson hittade varandra efter fem år. Foto: Privat

Och även om det inte direkt var kärlek vid första ögonkastet hittade Erik och Lina till slut varandra.

– I dag är jag jättekär i Lina. Hon är charmig, rolig och framåt, säger Erik när Hänt pratar med honom och Lina.

Att Lina har en liten son är något som Erik bara ser positivt på då han själv också har två barn, 8 och 11 år gamla.

– De leker jättefint tillsammans så det känns jättekul. Sen tycker jag att det är roligt att de är lite äldre också, säger Lina.

Beskedet för framtiden

Hur framtiden ser ut för paret som idag har ett distansförhållande är ännu oklart. Men både Erik och Lina är noga med att det inte vill stressa in i något– utan nöjer sig med att njuta av varandras sällskap så ofta det finns möjlighet.

Lina Ilar

Erik Persson och Lina Ilar bor i två olika städer men träffas så fort möjlighet ges. Foto: Privat

– Det känns viktigt att ta det lugnt och njuta av det som är. Ingen av oss har bråttom, vi tar det som det kommer, säger Erik medan Lina fyller i:

–  Det går faktiskt jättebra. Vi träffas faktiskt ganska ofta. Erik är verkligen jättehärlig, det är svårt att inte tycka om honom.

FOTO: Privat

FRÅN FÖRSTASIDAN