LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Farmen-Levins flirt med Kristin Kaspersen – kärleksförklaringen inför alla

26 mar, 2024 
Kristin Kaspersen och Levin
Efter att ha kammat hem vinsten i Farmen 2024 sätter Levin Larsson nu kurs mot nästa stora mål: att finna kärleken.
För Hänt avslöjade han sitt intresse för en välkänd programledare.
– Riktig panter-morsa, sa Levin.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Farmen-Levin Larsson nobbar Bianca Ingrosso: ”För mycket”Brand logo
Farmen-Levin Larsson nobbar Bianca Ingrosso: ”För mycket”

Levin Larsson, 33, fick sin stora revansch när han gick som vinnare ur Farmen 2024 och tittarna har varit överlyckliga sedan han kammat hem vinsten. För vinstpengarna ska han köpa en liten gård och därmed blir han även farmare på det privata planet framöver. Hänt pratade med Levin strax efter det att Farmen- finalen sändes.

– Det känns helt sjukt. Jag har vunnit en tävling, jag har vunnit respekten för mig själv och jag har vunnit massa pengar så det är kanon verkligen, berättade han med stor glädje för Hänt.

Det han ännu inte har vunnit är sin stora kärlek. Men Levin är mer än redo för att hitta en framtida partner, och kanske finns det redan en potentiell kandidat.

Farmen-Levin om att dejta Kristin Kaspersen

Levin är för närvarande singel men ständigt på jakt efter sin stora kärlek. När han medverkade i Farmen 2022 kunde tv-tittarna bevittna hur han fick upp ögonen för olika tjejer, och sökandet efter kärlek fortsatte även i denna säsong av programmet. Levin vann Farmen 2024 men någon kärleksvinst blev det inte denna gången heller.

Annons

När Hänt pratade med Levin var vi särskilt nyfikna på Farmen-deltagarens kärleksliv efter det att programmet slutat sändas. Levin berättade då vad han söker efter i en framtida partner.

– Jag är inte så kräsen av mig, men samtidigt tar jag inte vem som helst. För mig ska en tjej vara positiv och glad, gärna vara blond och gärna vara kort och uppskatta en god drink.

Det verkade på Levin som att en alldeles speciell programledare tickar av de punkter på hans kravlista, närmare bestämt Kristin Kaspersen.

– Kirstin Kaspersen! Det där är en riktig panter-morsa, hon verkar supermysig och trevlig. Jag får bjuda hem henne, sa Levin.

Farmen-Levins krav på en framtida partner

Vill man få Levin på fall behöver man vara medveten om att att han är en rastlös person som gärna håller igång och reser mycket. Levin söker en person vill följa med på alla upptåg och resor. Däremot finns det en sak som Levin inte accepterar hos en potentiell partner.

– Ett stort nej för mig är om man inte dricker alkohol och om man är nykterist. Jag tycker om att festa, och ett glas vin på kvällen är livskvalité för mig, så en nykterist går bort.

FOTO: TT

Annons