Farmen-Levin och Izabella avslöjar det som tittarna inte får se

Farmen-Levin och Izabella avslöjar det som tittarna inte får se

Tittarna har redan kunnat ana en romans mellan Farmen-deltagarna Levin och Izabella.
Nu berättar duon om det som tittarna inte fick se.
Mystiskt försvinnande i Farmen: ”Tjuven fortfarande lös”
Slå på ljud

Farmen 2022 har precis börjat sändas, men redan har ett romansrykte startat med Levin Larsson, 31, och Izabella Andersson Acimovic, 28, i huvudrollerna.

– Alla känslor, både positiva och negativa, blir ju så mycket starkare där inne liksom. Vi hade väl vår lilla grej där inne och fann varandra, har Levin sagt till Hänt.

Izabella Andersson Acimovic intygade att känslorna var ömsesidiga.

Kemi uppstod definitivt mellan mig och Levin! Vi klickade ganska snabbt på grund av våran humor”, har hon skrivit till Hänt.

✔︎ Det här är Izabella Andersson Acimovic

Ålder: 28.
Bor: Motala.
Familj: Jag bor ensam.
Jobbar som: Integrationsledare.
God egenskap: Tycker om att bjuda på mig själv.
Dålig egenskap: Stökig och slarvig.
Framtidsplaner: Öppna eget företag.

Men duon har även varit med om en gemensam upplevelse som tittarna inte får se. På Hänts fråga vad som var det mest dramatiska som hände under Farmen när tv-kamerorna inte var påslagna svarar Izabella:

– Åh, herregud, i ena rummet blev det en jävla invasion av fladdermöss! De kom uppifrån vinden. Man vaknade på nätterna av att något flaxade. Första gången trodde jag att det var en fågel. Det var kolsvart i rummet, så jag såg ingenting. Jag hörde bara tydligt att den var väldigt nära mitt huvud. Till slut satte sig den jäveln på väggen. Jag fick värsta paniken och väckte hela huset! ”Vad fan skriker hon för”, sa vissa, medan andra lika rädda som jag. Det var väldigt obehagligt, men efter en tid fick vi faktiskt en ficklampa av nattvakterna som vaktade huset. Lyste man på mössen så flaxade de iväg.

Fladdermössen störde nattsömnen

Levin fyller i:

– Fladdermösen i rummet var galet. Jag vaknade en natt av att Bella hade panik. Hon skrek: ”Det är en fladdermus här, ta ut den!” Det blev ett jävla liv. Folk började skrika på nattvakterna och tjejerna var livrädda. Fladdermusen flög verkligen runt i rummet.

✔︎ Det här är Levin Larsson

Ålder: 31.
Bor: Örby.
Familj: Hundar, katter och höns.
Jobbar som: Hundförare på ett vaktbolag.
God egenskap: Jag är ibland för snäll för mitt eget bästa.
Dålig egenskap: Ibland kan jag ha ganska kort stubin.
Framtidsplaner: Skaffa mig en egen liten gård!

Izabella minns ytterligare en dramatisk händelse, som dock var mer humoristisk:

– En annan grej, som är rätt rolig, var att kamerateamet satte en stor högtalare utanför en stuga där vi spelade in synkarna. Plötsligt satte de på ljudet av en vrålande björn. Folks reaktioner var klockrena, jag hoppas att TV4 lägger ut alla bitar på Instagram.

Hur reagerade du?

– Min reaktion var väldigt unik har jag fått höra. Jag fick riktig panik, jag blev livrädd och sprang iväg och hämtade en yxa och såg. ”Här, ta sågen, om björnen kommer så såga och så står jag här med yxan”, sa jag till någon i produktionen. Jag var beredd att kriga med den här björnen.

LÄS OCKSÅ: Bonde-Heidis nya romans efter uppbrottet från Bonde-Peja

LÄS OCKSÅ: Därför sprack Farmen-deltagarens förhållande med Pernilla Wahlgrens pojkvän Christian Bauer

LÄS OCKSÅ: Så gick det sen för förra årets Farmen-deltagare

Foto: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN