TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Farmen-Johanna Ågren har blivit mamma – oron över nyfödda sonen

21 sep, 2020 
Johanna Ågren
Johanna Ågren, känd från Farmen, har blivit mamma.
Nu berättar hon om sin oro efter att den nyfödda sonen plötsligt tvingats läggas in på sjukhus.
”Vill bara plocka upp honom”, skriver Johanna på Instagram.
Annons
Anna Brolin blir ny programledare för Farmen 2021 på TV4Brand logo
Anna Brolin blir ny programledare för Farmen 2021 på TV4

Det var en spännande säsong av TV4:s Farmen som visades under början av året. Deltagarna sattes inför många prövningar på gården och levde under veckorna tillsammans med ett gäng människor de tidigare aldrig hade träffat. Till slut stod det klart att Sofie Hodén kammat hem vinsten.

Någon annan som medverkade i säsongen var Johanna Ågren, 29. Genom deltagaren Peter Bysell, 41, som även han medverkade i samma säsong träffade Johanna sin stora kärlek. Peter introducerade nämligen Johanna till hennes nuvarande pojkvän Filip. Paret träffades efter inspelningarna under en kväll hemma hos den gemensamma vännen, något som Johanna tidigare berättat för Hänt.

Väntade tillökning i familjen

I mars avslöjade Johanna att hon och Filip väntade sitt första barnen. Familjens nya tillskott väntades komma i september. När Hänt nådde Johanna i början av graviditeten berättade hon om sitt mående under de första veckorna.

Annons

– Generellt har jag mått jättebra men det är klart att det är en förändring i kroppen och att jag haft lite illamående och varit trött, sa hon då till Hänt.

Under graviditetens gång har Johanna flitigt publicerat uppdateringar till sina följare.

Johanna har blivit mamma

I torsdags föddes Johannas son. I ett inlägg på Instagram avslöjade hon den stora nyheten och delade med sig av en första bild på den lilla pojken.

”Är ni trötta på att vänta? Den 17 september, efter en lång och tuff förlossning kom han äntligen till oss. Världens finaste lille H! Vi är så kära i honom och jag hade aldrig klarat det utan min andra halva!”, skriver Johanna i inlägget.

Bland kommentarerna har det regnat in gratulationshälsningar till familjen. Bland annat syns Farmen-vännen Peter Bysell uttrycka sin glädje.

”Jag har blivit morbror, stort grattis till er”, skriver Peter med flera röda hjärtan.

Oron efter händelsen

Under måndagen var det dags för Johanna att gå på ett återbesök med sonen på sjukhuset. Något som slutade med att han tvingades läggas in. Nu berättar Johanna om oron kring händelsen.

”Lillplutten blev inlagd för ljusbehandling och det gör ont i mammahjärtat att se honom ligga där tills imorgon…Vill bara plocka upp honom”, skriver hon i en uppdatering på Instagram story.

Johanna Ågrens Instagram-story

Hänt har utan framgång sökt Johanna Ågren.

FOTO: Daniel Ohlsson/TT

Annons