Farmen-Jens Rönnqvist om relationen med Simon Axelsson

Simon Axelsson och Jens i Farmen

Simon Axelsson och Jens Rönnqvist var varandras rivaler i Farmen 2020.
Nu berättar Jens vad han egentligen tycker om Simon.

Det börjar dra ihop sig i årets säsong av Farmen. Gänget har nu bott med ihop i flera veckor och det är tydligt vilka personer som inte kommer så bra överens med varandra i huset. Två deltagare som det har skurit sig mellan rejält är Simon Axelsson, 25, och Jens Rönnqvist, 31.

För ett par veckor sedan skulle Simon utse en andrekämpe och valde då just Jens. Anledningen var att Simon ville förstöra den pakt som Jens varit drivande i under säsongen.

– Pakt är som sagt för svaga och talanglösa människor som inte klarar sig själva i tävlingen, sa Simon Axelsson i programmet.

Jens var dock övertygad om att han skulle vinna över Simon i Tinget och berättade för TV4-tittarna att detta skulle bli Simon Axelssons sista kamp i Farmen.

– Han kommer inte bara få se att jag är en paktledare, han kommer även få se talangen bakom det.

Simon Axelssons ärliga ord

Efter en dramatisk kamp mellan rivalerna stod Jens Rönnqvist slutligen som segrare. Han var omåttligt nöjd över vinsten och Simon verkade inte ta förlusten så hårt.

– Jag har varit här länge nu och jag har märkt att det här inte riktigt är mitt liv. Så jag lämnar, det är okej, sa Simon Axelsson innan han packade ihop sina tillhörigheter och lämnade Farmen.

I en intervju med Hänt plus har Simon i efterhand berättat att han och störde sig rejält på Jens under inspelningen av realitysåpan.

– Jag störde mig både på Jens, Esmeralda och Mergim. Fruktansvärda människor som tror så högt om sig själva att de inte vet hur de ska bete sig, sa han till Hänt för ett par veckor sedan.

Jens Rönnqvist om relationen

Det verkar som att känslorna är ömsesidiga och att Jens inte har mycket till övers för Simon heller. Under en frågestund på sin Youtube-kanal avslöjar Jens att den deltagare han tyckte var jobbigast i Farmen var just Simon Axelsson.

– Jobbigast? Får man bara ta en? Jag måste ju säga Simon. Han har ju varit med i tv förut, han vet hur det funkar, säger Jens och förklarar att Simon inte respekterade produktionens direktiv under inspelningen av Farmen.

– Han har vissa dagar då det bara gnälls, det är så fuskigt, han hatar pakten och han hatar folk som paktar men han har ju med sig både Fredrik och Haaron och en jävla hög med folk, säger Jens Rönnqvist i videon.

FOTO: TV4 play

Senaste nytt