farmen 2022

Farmen-Izabella avslöjar nya relationen – efter uppbrottet från Levin

Farmen-Izabella, Levin

Izabella Andersson Acimovic var en av deltagarna i Farmen 2022 som gjorde stort avtryck.
I programmet får vi se henne och Levin Larsson fatta tycke för varandra.
Nu berättar hon om hur deras relation ser ut idag.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför lämnar Izabella Farmen: "Cigaretter och kaffe"
0:51

Efter reklamen: Därför lämnar Izabella Farmen: "Cigaretter och kaffe"

(0:51)

Slå på ljud

Farmen är dokusåpan som lockar mängder av tittare, i programmet får vi följa färgstarka personligheter som ska leva på på en bondgård omgiven av natur. Där ska de leva som bönderna gjorde på slutet av 1800-talet och början på 1900-talet. Vilket innebär att gården saknar både elektricitet och rinnande vatten.

I förra årets säsong florerade flera romansrykten mellan deltagarna. Inte minst mellan Izabella Andersson Acimovic, 28 och Levin Larsson, 31. De två realityprofilerna hade en uppenbar kemi mellan varandra och delade intima stunder under sommaren.

ANNONS: Med höga elpriser är det extra viktigt att du har rätt elavtal och inte betalar för mycket. Jämför alla Sveriges elbolag helt gratis och byt enkelt på några minuter hos elskling.se (Extern länk)

Izabella om relationen till Levin idag

När Hänt nyligen pratade med Izabella berättar hon om hennes och Levins kontakt idag.

– Ja det har vi, inte regelbunden, eller jo, han brukar vara väldigt duktig på att skicka updates på snapchat faktiskt. Så jag vet vad Levin gör varje dag, det kan jag säga, säger Izabella och fortsätter:

– Så brukar vi prata någon gång ibland, snacka lite skit och sådär. Och sen försöker vi, jag och han och några fler, att styra ihop någonting att vi ska ses. Men det blir så himla svårt med tanke på att alla bor så utspritt och alla jobbar, så det är inte så lätt att få ihop det.

Izabella och Levin fattade tycke för varandra i Farmen och fortsatte även ses på hemmaplan. Trots deras kemi blev det inte mer än vänskap mellan dem, vilket Izabella tror var på grund av den långa distansen mellan dem.

– Ja det tror jag 100%, faktiskt. Kemin fanns ju där om man säger, så det är ju alltid en bra början, att man har bra personkemi. Och det fanns ju, såklart, säger hon.

Trots det så var det aldrig tal om att någon av dem skulle flytta till den andra, varken då eller nu.

– Innan var det lite mer flörtigt, men du har det väl runnit ut i sanden, så nu är vi vänner bara.

Izabellas nya relationsavslöjande: "Träffar någon..."

Trots att det inte blev något mer mellan Izabella och Levin, är de idag goda vänner. Hon har även kontakt med andra deltagare, trots att de sällan får ihop en träff i verkliga livet.

– På senare dagar är det väl Jonas och Alexander som jag pratar mest med, säger Izabella och fortsätter:

– Det är digitala förhållanden, modernt och så.

Mycket har hänt sedan Izabella lämnade Farmen, hon har flyttat från Motala till Linköping, fått ett nytt jobb som kassaledare på Willys och knutit många nya vänskapsrelationer. Till Hänt kan hon även avslöja att hennes relationsstatus också ändrats sedan senast. Efter ett år som singel och med största fokus att jobba på sig själv, har hon nu börjat träffa någon.

– Nu har jag börjat träffa någon faktiskt, men det är väldigt nytt och fräscht, så det finns inte så mycket skvaller egentligen, mer än att gumman är off the market, säger Izabella och fortsätter:

– Jag håller tummarna!

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN