hänt exklusivt

Farmen-Hans Wincent bryter tystnaden om Paolo Roberto: ”Tycker..”

Paolo och Hans-Wincent

Paolo Roberto var tidigare programledare för Farmen.
Men efter att han greps för sexköp så bröt TV4 kontraktet.
Så hur är relationen mellan Hans Wincent och Paolo idag egentligen?

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Farmen-Monika om relationen till Victoria och Helene
0:29

Efter reklamen: Farmen-Monika om relationen till Victoria och Helene

(0:29)

Slå på ljud

Paolo Robertos liv kastades om fullständigt när han 2020 erkände sexköp. Efter det försvann han helt från offentligheten. Innan händelsen syntes han mycket i media och var bland annat programledare för Farmen.

Efter gripandet avslutade TV4 sitt kontrakt med programledaren.

I en öppenhjärtig intervju med Expressen berättar han att programledare för Farmen inte var något för honom egentligen.

– Sen var det så sjukt mycket pengar i den där världen att det inte gick att säga nej till, det är svårt att göra när man är 50 bast, då ger man inte upp en lavish lifestyle på det sättet. Det är inget fel på att vara programledare för Farmen, men det är inte riktigt jag. Ibland behöver man få fötterna riktigt undansparkade för att klara av att fatta nya beslut, säger han till Expressen.

Hans Wincent om Paolo Roberto – efter brutna kontraktet

Hans Wincent som är mentor på Farmen var med under tiden som Paolo programledde programmet. När han blev sparkad av TV4 var det en självklarhet för Wincent att fortsätta sitt uppdrag som mentor och han tycker i själva verket att det blev bättre när Anna Brolin tog över uppdraget.

– Det hade ingen som helst påverkan för min del om jag ska vara helt ärlig. Även om jag umgås med programledaren så jobbar vi inte samtidigt, utan jag är där när de inte är där och tvärtom. Sen tycker jag personligen att Anna gör det jättebra och jag tycker bara att det blev bättre, säger Wincent i en intervju med Hänt.

Idag har Wincent och Paolo ingen som helst kontakt med varandra och när de jobbade ihop var relationen endast professionell.

– Nej vi snackade mycket då när vi jobbade men inte mer än på ett professionellt plan, vi hängde inte på fritiden utanför inspelningen. Det var där vi träffades. Men det är samma med Anna, jag träffar inte henne när det inte är inspelningsperiod.

Paolo Robertos steg in i mediavärlden – startar podcast

Idag är Paolo tillbaka i offentligheten och i höstas startade han podcasten Paolos Podcast som han själv är programledare för.

– Ni kommer att få träffa gäster som pratar om allt från manlighet till andlighet. Allt som intresserar mig, som kroppen och själen men också en del fighting och gammalt bus, säger han till Nongrata där han även skriver krönikor.

Podcasten är ett steg tillbaka in i mediavärlden som han varit avskärmad från de senaste åren.

– Jag kan säga att det varit rätt skönt med en paus från gammelmedia. Jag har ju fortfarande mina sociala medier och så. Men det ska bli kul att få komma in och lära känna ett nytt format, säger Paolo.

FOTO: TT / TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN