Farmen-Esmeralda Gyllensvärd och Peter Bysell om relationen

Esmeralda Gyllensvärd och Peter Bysell om relationen i Farmen

Årets omgång av Farmen i TV4 är i full gång och farmarna lär känna varandra och skaffar sig nya vänner.
Farmen surrar rykten om att två av deltagarna, Esmeralda Gyllensvärd och Peter Bysell, har fått varma känslor för varandra.
Nu svarar Esmeralda och Peter på ryktena.

Nytt år betyder ny säsong av dokusåpan Farmen. I år är det 19 deltagare som kämpar om titeln Årets farmare samt prissumman på en halv miljon kronor. För att kamma hem priset måste deltagarna visa att de klarar av att leva på en farm som man gjorde för hundra år sedan och ta till sig kunskap om hur en gård ska skötas. Därtill måste förstås deltagarna spela spelet och bli vän med rätt personer för att klara sig ända till finalen.

Med under programmet är förstås programledaren Paolo Roberto  och mentorn Hans Wincent. 

Årets säsong är aningen snällare än förra årets omgång av Farmen. Det har Anders Edholm, presskontakt på TV4 för Farmen tidigare sagt till Hänt.

– Det är inget som vi valt utan varje grupp är unik och det är upp till dem hur sommaren blir. Och i år har de lyckats komma bättre överens och det har varit en lugnare inspelning på så sätt, sa Anders Edholm innan Farmen-premiären.

Två personer som tycks ha funnit varandra i årets omgång av Farmen är Esmeralda Gyllensvärd, 28, och Peter Bysell, 42.

Sovit i ladan tillsammans

I gårdagens avsnitt av Farmen kommer det fram att Esmeralda och Peter sovit två nätter gårdens lada. Deltagaren Mergim Qoqaj, 26, funderar därför om det kan vara något på gång mellan dem båda.

– Peter och Esmeralda. På grund av att de sov två nätter i ladan så tror folk att något kan ha hänt. Jag tror att Esme gillar han kanske lite. Det tror jag. Han har ett bra utseende, liksom. Och han är väldigt snäll och omtänksam. Han är grym, är han, säger Mergim i avsnittet.

503 Service Unavailable

I ett filmklipp på Instagram svarar nu Esmeralda Gyllensvärd på några av följarnas frågor, varav den första handlar om relationen till Peter Bysell.

– Första frågan, så klart efter dagens avsnitt: Är du kär i Peter? säger Esmeralda i klippet och skrattar.

Hon berättar att om hon haft varma känslor för Peter så har de svalnat med tiden.

– Jag kan säga att jag tycker att Peter är en fantastisk person och vi kommer rätt bra överens på Farmen. Nu är vår kontakt lite mer sporadisk. Så mina, kanske riktiga eller hypotetiska, känslor för Peter har nog svalnat skulle jag säga. Vi får se på Farmen om jag var kär i honom i somras eller inte, säger Esmeralda Gyllensvärd.

Kärlek mellan Farmen-vännerna

Peter Bysell har också kommenterat saken på sitt Instagram-konto. Han påpekar att det förekom kärlek på Farmen – men av det vänskapliga slaget. På en bild kramar han om Farmen-kamraterna Jens Rönnqvist, 31, och Momma Merzi, 30.

Tydligen kärlek på farmen ikväll?? Trams … Detta va kärlek på riktigt och livet ut. Grabbarna grus”, skriver han till bilden.

503 Service Unavailable

FOTO: Daniel Ohlsson/TV4, Instagram

Senaste nytt