Farmen-Emelie Karlsson om relationen med Jens Rönnqvist

Jens och Emelie i Farmen

Emelie Karlsson var en av deltagarna i Farmen 2019.
Efter frågor från följarna väljer hon nu att avslöja sanningen om relationen Jens Rönnqvist, som är med i årets säsong av realitysåpan.

Årets säsong av Farmen är i full gång på TV4 och i takt med att deltagarna blir allt färre blir konflikterna mellan dem allt mer intensiva.

För Jens Rönnqvist, 31, blev det rejält dramatiskt i ett avsnitt som sändes i januari. När han försökte tämja en aggressiv ko fastnade han i kättingen vilket resulterade i en spricka i handen. Men trots skadan har Jens kämpat på och lyckats hålla sig kvar i tävlingen.

Samtidigt som avsnitten sänds på TV4 är Jens flitig med att uppdatera sina sociala medier-konton. Han har snart 12 000 följare på Instagram och har även startat en Youtube-kanal som blivit väldigt populär på kort tid.

Romansryktet under Farmen 2019

I sin senaste video får tittarna se Jens Rönnqvist umgås med Emelie Karlsson, 26, som deltog i förra årets säsong av Farmen. Emelie var en av de mest färgstarka deltagarna i Farmen 2019 och många kanske minns hennes nära vänskap med Tobbe Johansson, 28.

Många tittare undrade då ifall Tobias och Emelie var mer än vänner under inspelningarna.

Jag och Emelie stod varandra nära inne på Farmen pga att vi spelade tillsammans, det är enbart vänskap. Min enda kärleksrelation har jag till min flickvän”, skrev Tobias Johansson i ett meddelande till Hänt.

Emelie Karlsson om relationen med Jens

Nu har Emelie alltså hittat ännu en Farmen-kompis i Jens Rönnqvist. Duon har lagt upp många bilder och inlägg tillsammans, något som fått TV4-tittarna att undra hur de egentligen har lärt känna varandra. I ett meddelande till Hänt väljer Emelie Karlsson nu att avslöja detta.

”Vi känner varandra via Instagram sen innan Farmen”, skriver hon.

I helgen var Emelie på besök hos Jens och hans sambo. Syftet med resan var att umgås och spela in en Youtube-video ihop. Att det skulle vara någonting mer än vänskap mellan Jens och Emelie väljer hon att dementera.

”Det är ingen som helst romans mellan oss, endast vänner”, skriver Emelie Karlsson till Hänt.

FOTO: TV4, Instagram

Senaste nytt