farmen 2023

Därför tackade Farmen-Eddie nej till Sveriges mästerkock

Farmen 2023 Eddie Gecer

Eddie Gecer är en av deltagarna som blivit en riktig favorit i Farmen 2023.
Till Hänt berättar han om varför han valde att tacka nej till Sveriges mästerkock.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför har inte Magnus Carlsson och Mats Carlsson firat sin bröllopsdag
0:23

Efter reklamen: Därför har inte Magnus Carlsson och Mats Carlsson firat sin bröllopsdag

(0:23)

Slå på ljud

Vi har kommit ungefär halvvägs in i Farmen 2023 och säsongen har bjudit på både drama, intriger och romansrykten. Vi har även fått se hur starka vänskapsband formats på gården.

Några som verkligen funnit varandra är Eddie Gecer, 46, och Jan Christer "JC" Nilsson, 68.

Eddie om födelsedagsfirandet på Farmen

När JC fyllde 68 år under inspelningarna var det en självklarhet för Eddie att uppmärksamma dagen stort för att fira sin vän. I en livesänd intervju med Hänt berättade Eddie nyligen om hur han uppmärksammade vännens födelsedag.

– Vi skulle blåsa upp ballonger men det fanns ju inte på 1800-talet, däremot fanns det kondomer så de började kalla mig Kondom-kungen, jävla grabbarna!, säger Eddie och fortsätter:

– Så jag blåste upp dem och la dem i taket. Men det gillade ju inte produktionen för det fanns inte på 1800-talet sa de, jag tror att de ryckte ner dem också. Produktionen gillade det verkligen inte men jag tänkte att jag ville hellre fira JC så jag tar den smällen.

Anledningen till att det fanns kondomer i huset menar Eddie berodde helt enkelt på att om deltagarna skulle fatta tycke för varandra och kunna skydda sig vid intima stunder.

Därför tackade Farmen-Eddie nej till Sveriges mästerkock

Det har nog inte undgått någon att Eddie har en förkärlek till hamburgare. I Farmen har han nästan uteslutande på sig kläder med hamburgare i tryck och texten "Hamburgerkungen" – vilket sannerligen har blivit Eddies signum.

Eddie är nämligen riktigt skicklig i köket och driver sin egen hamburgerrestaurang, Hamburgeriet, som han verkligen brinner för.

Någon av hans gäster på restaurangen tyckte hans burgare var så goda att personen skickat in en ansökan för Eddie till Sveriges mästerkock – som Eddie valde att tacka nej till.

– Det var någon som hade sökt in mig till det programmet också. Det var någon som hade skickat in en video härifrån, men då var jag precis på väg till Farmen. Då skickade jag till Farmen-produktionen och frågade dem om det blivit något fel och de svarade "nej det där är något annat program på TV4, det är Sveriges mästerkock", säger Eddie i en livesänd intervju med Hänt och fortsätter:

– Men alltså, jag brinner för mycket för hamburgare och då kommer jag sitta och göra olika hamburgare varje gång och det kommer juryn inte gilla. Då kommer de säga att de vill se något nytt och det vill jag inte. Så det är inte min grej. Antingen är det hamburgare för hela slanten eller ingenting.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN