farmen 2023

Därför ångrar Eddie Gecer sin medverkan i Farmen

Farmen 2023 Eddie

Årets säsong av Farmen har minst sagt varit händelserik och det har varit mycket dramatik på gården.
I en exklusiv intervju med Hänt avslöjar Eddie att han hellre hade ställt upp i ett annat program.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Christina Schollin om att jobba tillsammans med Amy Deasismont
0:36

Efter reklamen: Christina Schollin om att jobba tillsammans med Amy Deasismont

(0:36)

Slå på ljud

Det har varit en rafflande och händelserik säsong av Farmen 2023, som präglats av både bråk, intriger och drama. I årets säsong har det skett ovanligt många avhopp i programmet.

Det började med att deltagaren Madeleine "Madde" Olovsson, 51, valde att lämna programmet av personliga skäl, vilket chockerade både tv-tittare och de andra deltagarna.

Några veckor senare började ett romansrykte florera på gården, som involverade Andreas Gauffin, 42, och Cia Stenmark, 26. Andreas tog väldigt illa vid sig och valde att lämna tävlingen – även Cia lämnade tävlingen men i hennes fall berodde avhoppet på migrän. I samma veva valde Karin Kollberg, 38, att också lämna då hon inte orkade med allt drama på gården.

Farmen-Eddie om födelsedagsfirandet i programmet

Någon som däremot är kvar på gården är Eddie Gecer, 46, som är en stor favorit hemma hos tv-tittarna. I programmet har tittarna fått följa hur han och Jan Christer "JC" Nilsson, 68, har kommit varandra nära. När JC fyllde år under inspelningarna var det en självklarhet för Eddie att uppmärksamma dagen stort för att fira sin vän.

I en livesänd intervju med Hänt berättade Eddie nyligen om födelsedagen.

– Ja, alltså det var ju så att min käre vän JC skulle fylla 68 där. Vi skulle blåsa upp ballonger men det fanns ju inte på 1800-talet, däremot fanns det kondomer så de började kalla mig Kondom-kungen, jävla grabbarna!, säger Eddie och fortsätter:

– Så jag blåste upp dem och la dem i taket. Men det gillade ju inte produktionen för det fanns inte på 1800-talet sa de, jag tror att de ryckte ner dem också. Produktionen gillade det verkligen inte men jag tänkte att jag ville hellre fira JC så jag tar den smällen.

Anledningen till att det fanns kondomer i huset menar Eddie berodde helt enkelt på att om deltagarna skulle fatta tycke för varandra och kunna skydda sig vid intima stunder.

Därför ångrar Eddie sin medverkan i Farmen

Under samma intervju avslöjar Eddie att han inte är helt nöjd över sin medverkan i Farmen och att han med facit i hand hellre hade ställt upp i ett annat program.

– Farmen ligger mig varmt om hjärtat för kossorna och hela historian med svenska bönder och så, det är varmt om hjärtat. Men, det var några gånger jag svor för mig själv och tänkte "varför sökte vi inte till Robinson?", säger Eddie och fortsätter:

– Alltså det var blåsten, det regnade, jag var tokig, jag äter ändå ingen mat. Jag kunde lika gärna ha sökt till Robinson. Jag gick till produktionen och bara "har jag sökt till Robinson eller Farmen?". Jag kunde lika gärna sökt till Robinson, då skulle jag få värme också. Det var på den nivån. Kokosnötter på Robinson och på Farmen var det gröt, så det är samma sak.

Eddie menar att han kan se sig själv i Robinson men att de övriga medverkande hade spelat stor roll i den situationen, Eddie har stor kärlek till kossor och menar att i Farmen kan han alltid vända sig till djuren.

– Jag kunde lika gärna sökt till Robinson, jag hade lätt kunnat göra det om jag har rätt sällskap med mig. Där har jag inga kossor att gotta mig med, där måste människorna funka med mig, säger han.

Om vi kommer få se Eddie i Robinson framöver, återstår att se.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN