farmen 2023

Farmen-Eddie Gecer om bortklippta scenerna – avslöjandet om kondomerna

EDDIE GECER, FARMEN 2023

Det är mycket som händer i Farmen och det är mycket som tittarna aldrig får se.
Nu kan Eddie avslöja vad som egentligen hände med kondomerna som fanns på gården.
– De började kalla mig Kondom-kungen, säger Eddie till Hänt.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här provar Hänts reporter Farmen-Eddies hamburgare
0:50

Efter reklamen: Här provar Hänts reporter Farmen-Eddies hamburgare

(0:50)

Slå på ljud

Farmen 2023 är i full gång och det har redan blivit dramatiskt på vissa håll. Det började med att Viktor Bergström, 28, spelade ett kärleksspel mot Julia Joelsson Boänges, 27, och därefter spelade han ut henne.

När chocken hade lagt sig kom nästa incident – nämligen ett kärleksrykte om Andreas Gauffin, 42, och Cia Stenmark, 26. Andreas tog väldigt illa vid sig och valde att lämna tävlingen, även Cia valde att lämna tävlingen men i hennes fall berodde det på migrän.

I samma veva valde även Karin Kollberg, 38, att lämna då hon inte orkade med allt drama.

Detta användes kondomerna till i Farmen 2023 – intima detaljerna

Men någon som är kvar i leken är hamburgerkungen Eddie Gecer, 46. Eddie har gjort starkt intryck på tv-tittarna redan från start och det är nog ingen som missat att han älskar kor och är ett stort fan av Farmen-profiler.

Eddie har kommit bra in i gruppen och speciellt nära kom han deltagaren Jan-Christer "JC" Nilsson, 68. Så när JC fyllde år under inspelningarna var det en självklarhet för Eddie att slå på stora trumman.

– Ja, alltså det var ju så att min käre vän JC skulle fylla 68 där. Vi skulle blåsa upp ballonger men det fanns ju inte på 1800-talet, däremot fanns det kondomer så de började kalla mig Kondom-kungen, jävla grabbarna!, säger Eddie i en livesänd intervju med Hänt och fortsätter:

– Så jag blåste upp dem och la dem i taket. Men det gillade ju inte produktionen för det fanns inte på 1800-talet sa de, jag tror att de ryckte ner dem också. Produktionen gillade det verkligen inte men jag tänkte att jag ville hellre fira JC så jag tar den smällen.

Farmen-Eddie om sexet på gården

Det blev dock aldrig något firande i storbonde-stugan eftersom Julia inte valde Viktor till storbonde och Eddie och gänget blev utslängda.

Men varför fanns det egentligen kondomer på Farmen? Nu berättar Eddie mer om det:

– Jaa du. Du har ju hört historierna om grejerna där, jag lovade och svor att jag kommer aldrig göra sådana grejer på tv. Jag gör inte sådant där för jag har barn hemma, jag har mamma och pappa, men jag skiter i vad som hänt runtomkring, säger han till Hänt och fortsätter:

– Men jag tror att de hade ifall någon skulle bli kär och vilja träffas utan att behöva skaffa barn så har man något som heter kondomer. Det var nog det som var tanken, men vi hittade dem och blåste upp och gjorde ballonger av dem.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN