Farmen-Dianas tårar efter mötet med dottern: ”Höll på att dö”

Diana Sundström i Farmen gråter över sin dotter

Efter en tuff period på Farmen får Diana Sundström äntligen träffa sin dotter. ”Det känns som att jag blivit mamma på nytt igen”, säger hon.

Farmen 2019 har varit en säsong fylld av tjafs, bråk och skandaler. Flera gånger har deltagarna rykt ihop, och det har till och med gått så långt att programledaren Paolo Roberto, 50, har tvingats gå emellan och be dem att hålla sams.

Annons: Upplever du ditt hår som torrt och skadat? Här är din räddning – inpackningen som återfuktar, ger lyster och motverkar frissigt hår!

Nu börjar det närma sig slutet och under nästan två månader har de levt på gården utan elektricitet, mobiltelefoner och kontakt med omvärlden. Det enda de har fått höra från sina nära och kära är i form av ett brev som de fick tidigare under säsongen.

När farmarna är ute på gården och jobbar blir de därför överraskade när ett stort gäng kliver ut från skogen och går emot gården bärandes på lådor och påsar.

– Vad fan är det där? säger Maxine Lindin, 21, innan hon inser att en av dem är hennes egen mamma.

Hon ropar på Diana Sundström, 37, som står inne i köket, och när Diana kommer ut tror hon knappt sina ögon. Där står hennes äldsta dotter. 

– Känslan just nu är totalt obeskrivlig, det känns som att jag blivit mamma på nytt igen, säger Diana efter att hon kramat om dottern ordentligt.

Diana Sundström vill vinna Farmen

Diana Sundström berättar för sin dotter att hon aldrig hade kunnat tro att någon av hennes barn skulle komma ut till inspelningen av Farmen. 

– Så såg jag dig bakom buskarna där, jag höll på att dö alltså, säger Diana och brister ut i gråt.

Senast natten innan hade hon legat vaken på natten och gråtit av saknaden efter sina barn. Men hon har också lovat dem att vinna hela Farmen, därför har det aldrig varit tal om att bryta och åka hem.

– Jag sitter och läser ditt brev och jag gråter och gråter varje gång, men jag pussar det så säger jag ”jag ska inte komma hem än, jag ska inte det”, säger Diana till sin dotter.

Efter peppande samtal får hon ny energi och siktar nu på att ta hem segern i Farmen 2019.

LÄS MER: Stora besvikelsen efter deltagarnas fusk i Farmen: ”Pinsamt”

LÄS MER: Efter kritiken – TV4:s svar om Frank Andersson i Farmen VIP

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN