TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Farmen-Dianas ilska efter kyliga kommentaren: ”Extremt fult”

04 mar, 2019 
Lina Arvidsson
Ilska efter kommentarern i Farmen.
Det drar ihop sig mot finalvecka i TV4:s realityserie Farmen. Men gruppens pakter börjar bli svåra att hålla hemliga och en av deltagarna har fått nog av hemlighetsmakeriet.
Annons

Årets omgång av Farmen på TV4 har kantats av öppna konflikter i form av pakter och intriger. Deltagaren Tobias Johansson, 27, är en av dem som klarat sig från bråken. Han blir också utsedd till veckans Storbonde i måndagens avsnitt.

Farmen närmar sig finalvecka och nerverna ligger utanpå för de Farmen-deltagare som fortfarande finns kvar. I söndags stod kampen i Tinget mellan Diana Sundström, 37, och Kim Graversen, 48, där Diana vann striden och fick återkomma till gården.

När programledaren Paolo Roberto, 50, i måndagens avsnitt dyker upp på gården frågar han Tobias Johansson hur han känner efter att Kim Graversen åkt ur tävlingen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det är ett spel det här så det spelar ingen roll vem som skulle åkt ur igår. Kim eller Diana spelar ingen roll, säger Tobias Johansson.

Tobias svar får Diana att se rött och senare i programmet konfronterar hon honom om saken.

– Det är svårt att inte ta det personligt, säger Diana Sundström till Tobias Johansson. Han ber om ursäkt och säger att han vill att Diana ska ta sig till finalveckan.

Annons

“Spelat ett fult spel”

Men efter händelsen litar Diana Sundström varken på Tobias Johansson eller Emelie Karlsson, 25, som har en pakt med Tobias.

Diana berättar om sina tankar i en synk.

– De har ju spelat så extremt fult härinne. De har gått efter offer efter offer och slickat dem i röven för att de ska bli valda till storbönder hela tiden. Och det äcklar mig. Det äcklar mig så fruktansvärt mycket, säger Diana Sundström i programmet.

Hon fortsätter:

– Jag fattar inte varför jag inte bara öppnar upp mig och säger någonting. Det är väl också för att jag är rädd att det kommer att drabba mig. Jag är för svag för att ta det här just nu. Men innan jag åker ut tänker jag absolut säga sanningen rakt ut.

FOTO: TV4

Annons