LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Farmen-Cornelia om hatattackerna från deltagarna: ”Ganska jobbigt”

17 jan, 2024 
Grupperingarna börjar bli tydliga i årets Farmen.
Nu berättar deltagaren Cornelia Gyllborg om hatet från de andra deltagarna.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Farmen-Desirée om relationen till Tim – är det någon romans?Brand logo
Farmen-Desirée om relationen till Tim – är det någon romans?

Den nya säsongen av årets Farmen är i full gång. Programmet bjuder på både underhållning och en hel drama då deltagarna redan verkar ha hittat sina pakter.

Gruppen har blivit indelad i två. På ena sidan hittar vi bland andra deltagarna Desirée Nilsson och Jennifer Valencia, och på andra sidan Cornelia Gyllborg. När Hänt pratar med Cornelia berättar hon om ilskan som hon upplevde under inspelningarna från deltagarna.

Farmen-Cornelia om dispyten med Jennifer: ”Det får stå för henne”

I programmet får vi se när det bubblar upp ordentligt med känslor då deltagarna ryker ihop. Det är en hel del hårda ord som växlas, något som gör Cornelia känslosam.

Hur känns det nu när du tittar tillbaka på programmet?

Annons

– Jag tror inte att jag förstod att Jennifer tyckte så illa om mig från start, så det var lite så här... Jaha! Redan första avsnittet, jag hann knappt andas liksom, skrattar Cornelia och fortsätter:

– Men sen så... Alltså jag tyckte inte om henne heller. Vi klickade inte som personer. Sen så är hon ju, hon går på mig väldigt mycket som person, vilket känns tråkigt. Men jag tycker att det får stå för henne.

Cornelia om konflikterna i Farmen

Cornelia fortsätter därefter berätta att det ofta kunde uppstå konflikter.

– Det är ganska jobbigt att vara i ett rum med någon man känner inte gillar en, trots att jag inte upplevde att jag hade gjort något fel. Men det skapar en jobbig stämning och det skapar stora, onödiga bråk.

FOTO: TV4Play

Annons