LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

"Farmen Bettans" fyllesvek – mister sin enda vän

05 mar, 2017 
Lina Arvidsson
Elisabeth Ek Bjurell har det tunt med vänner på Farmen efter sin oväntade återkomst. När det blir kräftskiva på gården och alkohol kommer in i bilden gör Bettan sig ovän med sin enda vän, Maria Settergren.
Annons

Elisabeth Ek Bjurell, 52, har inte haft många allierade att skryta med under sin tid på Farmen. Elisabeth och Maria Settergren, 31, har dock kommit varandra nära. Maria var också den enda som blev glad när Elisabeth Ek Bjurell kom tillbaka till Farmen.

Elisabeth Ek Bjurell fick vara med under festens början - något som slutade i bråk.
Elisabeth Ek Bjurell fick vara med under festens början – något som slutade i bråk.

Under Farmens kräftskiva bjöds det på öl och sprit. Bettan, som sedan skulle lämna festen för att gå till kämpestugan, passade på att dricka så mycket som möjligt. Det som sedan hände chockade de övriga deltagarna på Farmen.

– Till en början av kvällen kan man säga att Bettan lyckades snabbspola en vanlig svensk fyllefest på sex timmar lyckades hon trycka in under 30 minuter. Hysteriska glädjeutrop och som sen slutade med lite plumpa påhopp och lite grälsjuka, säger Niklas Ravnestam, 44.

Annons

Grälsjukan gick bland annat ut över Elisabeths enda vän, Maria Settergren.

– Du håller ju låda för allihopa. Vi får ju inte en syl i vädret nån av oss, säger Maria Settergren när Elisabeth undrar varför alla är så tysta.

– Nu vet du hur det känns då, Maria, svarar Elisabeth och fortsätter.

– Du brukar vara den som pratar mest, det vet vi allihopa.

Maria Settergren blev besviken över hur hennes vän betedde sig.
Maria Settergren blev besviken över hur hennes vän betedde sig.

Stämningen runt bordet blir snabbt spänd och de övriga deltagarna väntar på att Bettan ska lämna och gå till kämpestugan.

– Jag tycker att Bettan förstörde festen så länge hon var där. Hon har ju ingen respekt för att andra kanske också vill prata. Jag tror alla blev sjukt irriterade på henne, till och med Maria som ändå är ganska tajt med henne, säger Syliane Duval, 29.

Annons

– Jag vart chockad över Bettans beteende. Jag trodde fan inte det var sant. Vad gör du människa, tänkte jag, säger Carl Johan von Rosen, 61.

Dagen efter festen vädrar Maria Settergren sin besvikelse över det som hände under kräftskivan.

– Jag är ju faktiskt besviken på Bettan efter det hon sa igår för jag trodde faktiskt mer om henne, säger Maria och fortsätter:

– Jag saknar den gamla Bettan som är snäll, trevlig, rolig och glad. Inte den Bettan vi fick se igår.

Foto: TV4

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons