ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Farmen-Andreas Gauffin om familjelivet med 11 år äldre flickvännen Eva

30 jan, 2023 
Andreas Gauffin
Andereas Gauffin är en av deltagarna i Farmen 2022.
I en intervju med Hänt berättar han nu om sitt familjeliv med bonusbarn och sambon Eva.
– Jag har en bonusson som är 16 år, säger Andreas till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här provar Hänts reporter Farmen-Eddies hamburgareBrand logo
Här provar Hänts reporter Farmen-Eddies hamburgare

Andreas Gauffin, 42, hade aldrig sett ett avsnitt av Farmen när han ansökte till programmet. Men efter att kärleken Eva, 53, föreslagit att Andreas skulle ansöka var processen i full gång.

– Jag jobbar ju som skådespelare och så hade jag precis skrivit ett mail till en rollsättare som rollsatte en film som skulle spelas in. Så jag hade ett uppdaterat cv och då var det min sambo som sa att kan du inte söka till Farmen, du söker ju roller hela tiden. Jag bah aja ja, så skickade jag bara vidare. Hon är en riktig Farmen-nörd, jag hade inte sett ett enda avsnitt i hela mitt liv, säger Andreas och fortsätter:

– Sen ringde produktionen några dagar senare och frågade om jag ville träffa dem. Ja visst kan jag göra det, sa jag. Jag visste knappt vad jag gav mig in på.

Annons

Andreas Gauffins familjeliv utanför Farmen 2022

Det blev kanske en av de mest turbulenta Farmen-säsongerna någonsin som Andreas hamnade i. Men när han inte befinner sig på tv-inspelningen så umgås han gärna med just kärleken Eva.

– Hon är elva år äldre, säger Andreas.

Hur upplever du den åldersskillnaden?

– Inte alls. Jag tycker bara åldern är en siffra i passet. Nej men det är inget jag tänker på, att det skiljer några år mellan oss.

Hur träffades ni?

– Vi hade gemensamma bekanta så vi var vänner i ett par år innan jag inte kunde hålla tyst längre. Så jag hörde av mig och sa att jag tycker om dig. Det är sju år sedan.

Andreas stora lycka över att vara bonuspappa

Utöver Eva består även Andreas familj av en bonusson.

– Jag har bonusbarn, jag har inga riktiga men jag fick det på köpet med henne. Så jag har en bonusson som är 16 år.

– Det är kul, vi kommer bra överens och det har vi alltid gjort. Det är skitkul. Han kan tycka det är roligt att visa mig sina galna youtube-klipp som han följer och jag sitter och tar mig tid för jag vill umgås med honom. Vi satt ofta och gjorde läxorna ihop när han växte upp och sånna saker.

Finns det någon dröm om fler barn?

– Nej det kan jag inte påstå. Jag har massor av ungar omkring mig så jag kan bara låna ungar om jag vill.

FOTO: TV4

Annons