LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sanningen om Farmen-Alex kärlekssvek mot Linnea

16 jan, 2017 
Linnéa Geijer
Ny vecka innebär ny storbonde, och med detta återansluter sig Alex och Linnea till det övriga deltagarna.
Annons

Relationen mellan Farmen-deltagarna Linnea Landström, 20, och Alexander Vörö, 33, har blivit omdiskuterad bland programmets tittare. Speciellt då Alexander i programmet verkar vara betydligt mindre fäst vid Linnea än vad hon är vid honom.

– Vår relation är jätteytlig, säger Alexander i programmet.

När Hänt talar med honom förklarar han att beteendet i tv-rutan främst är taktiskt.

– Vi var ju först, och då blev vi ju tajta. Men så kände jag att vi blev lite själva, alltså att vi gled ifrån gruppen, säger han.

sangen
Linnea och Alex kom varandra mycket nära under förra veckans avsnitt.

Detta gjorde det problematiskt, då hans taktik gick ut på att ha flera sociala järn i elden.

– Jag visste att jag inte kommer få folks förtroende genom hur mycket jag jobbar. Så jag hade en plan om att försöka bli vän med folk och göra lite roliga dealar, hålla folk bakom min rygg, förklarar han och utvecklar:

Annons

– Jag är inte så driftig, jag är inte så duktig på att hamra och spika och snickra. Så jag visste att det inte var vägen jag kommer gå vidare på, för man klarar sig utan mig på det planet. Då kände jag att jag måste köra på det sociala istället.

Därför välkomnade han stunden då han och Linnea blev tvungna att flytta in med övriga deltagare och lämna storbondestugan till Niklas Ravenstam, 44, och Hans Ek, 61.

– Jag försökte komma in i gruppen mer, och de blev ju mycket enklare när vi flyttade in i huset.

niklas-och-hasse
Niklas är veckans nya storbonde. Som gårdskarl har han valt Hasse.

Och medan Alexander kom närmare övriga deltagare släppte han den nära relation han tidigare haft med Linnea.

Annons

– Jag tyckte ju om henne, och jag tycker om henne som person. Men gruppen började vända sig mot henne första veckan. Då kände jag att det inte är så bra att vara bara med henne. Så jag försökte glida ifrån henne på ett sätt.

Idag står deltagarna på god fot med varandra.

– Jag och Linnea pratar med varandra några gånger i veckan, så vi är inte osams eller något. Vi har ju en chatgrupp där vi pratar om programmet allihopa. Så vi alla pratar nästan varje dag.

FOTO: TV4

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons