LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Farmen-Alex chock efter oväntade besöket: "Va fan"

26 feb, 2017 
Lina Arvidsson
Farmen-deltagaren Alexander Vörös har länge varit tydlig sitt intresse för Syliane Duval. Men Syliane är inte den första person som Alexander utvecklat känslor för. Saker och ting krånglar till sig för Farmen-Alexander när Linnea Landström återigen dyker upp på Farmen.
Annons

Efter en rysaromgång i tinget trodde de kvarvarande deltagarna i Farmen att överraskningarna var slut för dagen. Men tji fick de – för programledaren Paolo Roberto, 48, levererar en ovälkommen nyhet.

– Alldeles strax kommer det en överraskning. Det kommer fler deltagare, säger Paolo Roberto från sin upphöjda plats i tinget.

Nyheten tas emot med bestörtning från de andra deltagarna.

– En känsla som jag spontant kände var illamående med kräkningar, spya konstant rätt ut, alla svordomar jag bara kan komma på, till hat och ilska, säger Maria Settergren, 31.

Alexander Vörös blir nervös över det oväntade besöket.
Alexander Vörös blir nervös över det oväntade besöket.

In på tinget tågar Elisabeth Ek Bjurell, 52, Linnea Landström, 20, och Sara-Marie Costa, 27, som kämpat sig till en plats i TV4 Play-serien Torpet.

Annons

Synen av Linnea fick Alexander Vörös, 33, som sitter bredvid sitt nya kärleksintresse, Syliane Duval, 29, att tappa hakan.

– Första tanken när Linnea klev in på tinget var ‘herregud, vad händer nu? Vad fan? Nu vill jag åka hem’, säger Alexander Vörös i bikten.

Linnea Landström uttrycker sig lite mer rakt på sak angående att få se sin gamla flamma Alexander Vörös.

– När jag kom in och såg Alexander på läktaren så sträckte jag bara på mig. ‘I don´t give a shit about him’. Han kan suga min kuk – om jag hade någon, säger Linnea Landström med ett leende.

Alexander Vörös och Linnea Landström hade ett förhållande under de första veckorna på Farmen. Nu är det Syliane Duval som Alexander flirtar med. När Syliane Duval kom till Farmen från skogen hade Linnea Landstöm redan åkt ut.

"Han kan suga min kuk", säger Linnea Landström om sin forna bundsförvant Alexander Vörös.
“Han kan suga min kuk”, säger Linnea Landström om sin forna bundsförvant Alexander Vörös.

Till Alexanders Vörös stora lättnad är det ännu inte säkert att Linnea Landström kommer tillbaka till Farmen. Först ska hon slåss för sin plats mot Elisabeth Ek Bjurell och Sara-Marie Costa.

Annons

Men flera av Farmen-deltagarna hoppas att Linnea vinner – bara för att få se Alexander svettas.

– Kommer Linnea tillbaka blir det jävligt gött också för då får jag se hur Alexander skulle klara av den här tvisten med hans två “fruar”, säger Maria Settergren.

– Det skulle vara jävligt kul att få hit Linnea bara för Alex skull. Det skulle vara det roligaste i hela skiten om hon kom tillbaka faktiskt. Jag håller tummarna för det, säger Hasse Ek, 61.

Syliane Duval är däremot obrydd inför utsikten att behöva dela sovsal med Alexanders ex.

– Jag är den mest oberörda över att Linnea kanske kommer in för att jag bryr mig inte. Det finns inget att bry sig om. Jag bryr mig inte, säger Syliane Duval.

Foto: TV4

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

 

 

Annons