farmen

Farmen-Cia Stenmark Sommerborn gravid – avslöjar bebislyckan

Farmen 2023

En av deltagarna i Farmen 2023 avslöjar nu att hon är gravid.
Bara en vecka in i säsongen bekräftar deltagaren att hon ska bli mamma.
”Jag gör det själv. Bebisen är beräknad på Sveriges national dag 6/6 2023”, skriver hon till Hänt.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anna Brolins avslöjande om Farmen-inspelningarna
0:32

Efter reklamen: Anna Brolins avslöjande om Farmen-inspelningarna

(0:32)

Slå på ljud

En helt ny säsong av TV4:s succéprogram Farmen har precis haft premiär. Redan under den första veckan har det bjudits på romantik och konflikter. Än har däremot tittarna inte fått träffa alla deltagarna, någon som presenterats som deltagare men däremot inte kommit i i programmet än är Cia Stenmark Sommerborn, 26.

När Cia dyker upp i rutan återstår att se men Farmen 2023 är inte det enda som händer för Cia under det nyligen påbörjade året. Hon är nämligen gravid, det avslöjar hon nu på sociala medier. I en video på Tiktok visar Cia upp bebismagen och förklarar att hon är i vecka 20, alltså halvvägs genom graviditeten.

ANNONS: Med höga elpriser är det extra viktigt att du har rätt elavtal och inte betalar för mycket. Jämför alla Sveriges elbolag helt gratis och byt enkelt på några minuter hos elskling.se (Extern länk)

Farmen-deltagaren Cia Stenmark Sommerborn är gravid: ”Det är en pojke”

När Hänt når Cia berättar hon att hon inte visste om graviditeten under Farmen-inspelningarna i somras.

”Plussade i september, i mitten eller slutet minns ej men något sånt. Så blev gravid precis i början av september. Så i Farmen var jag inte i närheten av att vara gravid”, skriver Cia i ett meddelande till Hänt.

Det visar sig att ingen partner eller annan person är involverad, det berättar nu Cia som inom några månader blir mamma till en liten pojke.

No embed code for tiktok https://www.tiktok.com/@ciastenmark828/video/7181985686172503302?is_copy_url=1&is_from_webapp=v1

”Jag gör det själv. Bebisen är beräknad på Sveriges national dag 6/6 2023”, berättar hon.

Cia i Farmen 2023

Cia medverkar i Farmen 2023. Foto: TV4/Jakob Dahlstrom

Anna Brolin om den nya Farmen-säsongen: ”En rolig mix”

Precis som tidigare år är det Anna Brolin, 42, som programleder Farmen och även Hans Wincent fortsätter synas i rutan som mentor och expert.

– Det är som alltid väldigt roligt att vara tillbaka med ännu en säsong av Farmen. Årets säsong är en rolig mix av deltagare och den bjuder på intriger, starka känslor och många skratt, sa Anna Brolin till Hänt inför premiären av den nya säsongen.

FOTO: TV4/Jakob Dahlstrom

FRÅN FÖRSTASIDAN