TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Farmen 2020: Simon Axelsson om relationen med Erika

23 jan, 2020 
Simon Axelsson i Farmen
I Farmen 2020 har TV4-tittarna fått se Simon Axelsson och Erika Bergholm komma varandra nära.
Även efter inspelningarna har de fortsatt umgås – nu berättar Simon sanningen om relationen.
– Hon är en fantastisk människa, säger han till Hänt.
Annons
Efter romansryktet – Farmen-Esmeralda och Peter avslöjar sanningen om relationenBrand logo
Efter romansryktet – Farmen-Esmeralda och Peter avslöjar sanningen om relationen

Det var i Biggest loser 2017 som tittarna fick lära känna Simon Axelsson, 25, för första gången. I programmet rasade han i vikt och landade till slut på en hedrande andraplats.

Nu har han återigen dykt upp i rutan – den här gången som en av deltagarna i Farmen 2020. Förra veckan hamnade Simon på Torpet där han nu ska slåss om att få komma tillbaka till Farmen och chansen att ta hem segern samt vinstsumman på en halv miljon kronor. I kvällens avsnitt får TV4-tittarna se om Simon Axelsson lyckas med detta eller tvingas lämna programmet.

Simon Axelssons besked om kärlekslivet

När det kommer till privatlivet är Simon singel. I en intervju med Hänt berättade TV4-profilen att han får en hel del kärleksinviter sedan han deltog i Biggest loser – men att det finns en anledning till att han ännu inte har träffat den rätta.

– Det är folk som skriver hela tiden, det är ju superkul, sa han till Hänt och fortsatte:

Annons

– Jag måste hitta någon som är svinskön. Jag är så kräsen så att jag vill typ inte att det ska finnas någonting som är dåligt. Då är jag nästan hellre ensam än att hitta någon som har någon dålig egenskap.

Avslöjar sanningen om relationen med Erika

I Farmen har vi fått se Simon Axelsson komma väldigt bra överens med deltagaren Erika Bergholm, 41 år. För Hänt berättar Simon nu om relationen.

”Jag och Erika fann varandra där inne. Hon är en fantastisk människa som jag kom riktigt nära”, skriver han i ett meddelande.

Efter inspelningarna har de fortsatt umgås och Simon har till och med lagt upp en bild på dem två på Instagram. I bildtexten skriver han:

”Jävla gumma denna pangbrud är”, följt av en eldflamma-emoji.

Att det skulle vara mer än vänskap mellan Erika Bergholm och Simon Axelsson är något han dementerar.

”Vi träffas en del och hörs på telefon nästan varje dag. Det är enbart vänskap och har alltid varit. Tyvärr finns det ingen potential där!”, skriver han.

FOTO: TV4 play

Annons