BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Farah Abadi sägs leda Melodifestivalen 2023

17 sep, 2022 
Oscar och Farah
Melodifestivalen 2023 verkar ha en programledare fastställd.
Nu avslöjar nämligen källor till Aftonbladet vilket namn som sägs vara klart.
– Hon är väldigt omtyckt av tittarna och populär i SVT-huset.
Annons
E-type försvinner helt – efter gravidavslöjandet med Melinda JacobsBrand logo
E-type försvinner helt – efter gravidavslöjandet med Melinda Jacobs

Melodifestivalen 2023 må kännas långt bort – men vissa saker verkar redan vara planerade och arbetet är förmodligen i full gång.

En sak som nu sägs vara fastställd är en av två programledare för nästa års Mello, vilket enligt Aftonbladet är Farah Abadi.

– Ja, de ska vara två, Farah är den ena, men vem den andra är vet jag inte riktigt, säger en källa till tidningen.

Farah Abadi var sidekick under Melodifestivalen 2022

I år leddes programmet av Oscar Zia och Farah var hans sidekick. Men nu ser det alltså ut som att det är hon som blir programledare och kanske även en till.

Annons

– Hon är väldigt omtyckt av tittarna och populär i SVT-huset, att hon nominerades till Kristallen har inte gjort henne mindre populär, säger en av Aftonbladets källor.

En källa till tidningen tror att den andra blir en komiker.

– Man har jämfört med hur det var när Kristian Luuk programledde med Björn Gustafsson som sidekick. Luuk gav en trygghet till hela programmet och det verkar som att man vill eftersträva det igen. Men jag vet inte om man hinner få till det redan till nästa år.

SVT kommenterar inte ryktet

När tidningen når SVT och frågar om det stämmer att Farah ska leda programmet svarar de att de ännu inte kan kommentera något om Melodifestivalens programledare.

FOTO: Claudio Bresciani/TT

Annons