Artikeln innehåller reklamlänkar

Fansens förvirring efter Zara Larssons bild: ”Är det möjligt?”

Fansens förvirring efter Zara Larssons nya bild: ”Hur är det möjligt?”

En ny bild som Zara Larsson har publicerat på Instagram får fansen att tappa hakan eftersom att det verkar som att hon plötsligt avslöjar en hemlig tvilling...

Stjärnartisten Zara Larsson, 21, är en flitig användare av sociala medier. På Instagram publicerar hon allt från semesterbilder och bilder med kärleken Brian Whittaker, 19, till inlägg om ny musik och politiska åsikter.

ANNONS: Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

I slutet av mars publicerade Zara en bild på storasyster Hanna Larsson, 19, i samband med hennes och pappa Anders Larssons, 55, födelsedagar.

”Det är min bättre versions födelsedag!!!! Tack fröken för att du är en fantastisk syster och för att du är förnuftets röst i mitt liv. Igår var det min pappas födelsedag, men den här bilden får duga för det för det här är hans bästa skapelse. Älskar er båda”, skriver Zara Larsson till bilden.

Nyligen publicerade världsstjärnan en bild som har gjort fansen mycket förvirrade. På bilden syns Zara sitta i en soffa – och bakom henne sitter en kopia av henne.

”Ser dubbelt”

Då det inte alls tidigare kommit fram att Zara har en tvilling är kommentarsfältet fullt av följare som undrar vad som pågår. Flera undrar på både svenska och engelska hur detta kan vara möjligt.

”Hur är det möjligt att det finns två av er?”, skriver en följare och en annan stämmer in:

”Varför är det två stycken?”

Några undrar om det är tvillingar de ser och andra tror att de ser dubbelt:

”Whoa, jag ser dubbelt”

”Är jag full eller är det här din tvillingsyster för det ser ut som en illusion, men ser riktigt verkligt ut”

Men det finns en förklaring till fotot.

https://www.instagram.com/p/Bw4vkEpgYPz/

Till fotot har Zara skrivit ”Vildaste drömmen” och taggat ett Instagramkonto som tillhör den den framgångsrika fotografen Misha Vladimirskiy, som alltså ligger bakom fotot. Bara vid en glimt av hans Instagram syns ett fullt flöde av foton med dubletter eller tvillingar av olika människor.

Enligt sajten Refinery 29 fotar Misha olika kända personer i olika positioner och sedan för han ihop dem i en bild med hjälp av Photoshop, vilket skapar illusionen av att kopiorna interagerar med varandra. Flera kända ansikten har synts i dessa kreativa foton genom åren, däribland Ed Sheeran, Tove Lo och Post Malone.

LÄS MER: Zara Larssons vändning – avslöjar nya barnbeskedet

LÄS MER: Zara Larsson om svåra tiden: ”Tar en paus”

FOTO: TT, Instagram

Senaste nytt