Fansen rasar över det sjuka priset på Kendall Jenners klänning: "En årslön"

Kendall Jenner är en stilikon vars fotspår många vill följa, men hennes senaste klänning har skapat debatt. Några hyllar den medan andra menar att den är på tok för dyr.

Kendall Jenner, 22, är inte bara en av systrarna i tv-serien familjen Kardashian, hon är även en av världens just nu största supermodeller. Hon har jobbat för Victoria’s Secret, Chanel, Dolce & Gabbana, Calvin Klein och Dior, för att nämna några av de världskända märkena hon varit ansikte för. Förra året listade tidningen Forbes henne som en av de mest välbetalda modellerna i världen och det säger en del.

Annons:
Här är ett av sommarens mest romantiska kärleksarmband

Med tanke på den höga lönen är det därför inte konstigt att Kendall ofta syns i dyra designerplagg. Hennes garderob är mer än välfylld och med åren har hon blivit en modeikon för hela världen. Hon sätter trender och alla vill haka på. Det senaste plagget hon visat upp är en färgglad, randig klänning från Ralph Lauren som hon bar när hon uträttade ärenden i New York tillsammans med sin syster Kourtney Kardashian, 39. Många hyllar klänningen och Kendall och påstår att det är sommarens hetaste plagg. Problemet? Prislappen ligger på nästan 100 000 kronor vilket har fått många att reagera. Både på Twitter och Instagram delar användare bilden och rasar över priset.

”Ok alltså den är snygg men det där är överpris.”

”Det där är en hel årslön för många. Vet hut”

”Vem går på stan i en så dyr klänning?!”

Folk är både irriterade på att hon äger så dyra plagg och menar på att summan är alldeles för stor för en klänning. Andra är sura på hennes användning av plagget och bokstavligen rasar över att hon springer ärenden i ett plagg värt mer än vad viss tjänar på ett helt år. Det är inte första gången stjärnan bär dyrbara kläder vid vardagliga tillfällen. Förra året chockade hon fansen när hon bar ett par skor värda 120 000 kronor på en basketbollmatch.

HETAST PÅ HÄNT TV: Nellie Berntsson: “Killar har utnyttjat min fame”

LÄS OCKSÅ: Följarna i chock efter vännens bild på Kendall Jenner – anklagas för skönhetsingrepp

LÄS OCKSÅ: Så glowar du som kändisarna i sommar – här är årets bästa highlighters

Foto: IBL