TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Följarna i chock efter vännens bild på Kendall Jenner – anklagas för skönhetsingrepp

03 apr, 2018 
AvLinda-Marie Nilsson
Här är bilden på Kendall Jenner som får följarna att häpna. Nu undrar många om stjärnan har förändrat sitt ansikte med hjälp av ingrepp.
Annons

Det är en nytagen bild på Kendall Jenner, 22, som har fått följarna att spekulera vilt. Under en jobbresa till Shanghai tillsammans med sportmärket Adidas, som stjärnan är modell för, tog nämligen hennes vän och make up-artist en bild på henne som hon publicerade på Instagram.

Och följarna känner inte riktigt igen “Familjen Kardashian”-stjärnan. I kommentarsfältet misstänker nämligen en hel del av följarna nu att Kendall har gjort flera skönhetsingrepp i sitt ansikte, däribland så kallade fillers, skriver National Enquirer. 

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Har hon börjat med fillers?”, skriver en följare.

”Jag trodde hon var den sista i familjen Kardashian som såg naturlig ut…”, skriver annan.

Kendall Jenner har hittills inte varit omsusad av ingreppsrykten. I stället har hennes syskon, däribland Kylie Jenner, 20, Kim Kardashian, 37, och Khloé Kardashian, 33, pekats ut som trogna besökare på plastikkliniker.

Stjärnan har ännu inte kommenterat ryktena eller svarat på fansens frågor.

Foto: IBL

Annons