Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Fansen jublar efter Cristiano Ronaldos fina hälsning till sonen under VM

19 jun, 2018 
Cristiano Ronaldos hälsning till sonen
Cristiano Ronaldos hälsning till sonen Cristiano Ronaldo Jr mitt under Fotbolls-VM får fansen att jubla.
Annons

Den portugisiske fotbollsspelaren Cristiano Ronaldo, 33, befinner sig just nu i Ryssland som många andra fotbollslegendarer. Fotbolls-VM är i full gång, och hittills går det bra för Real Madrid-stjärnan som gjorde hattrick under den första VM-matchen mot Spanien.

Men det är inte bara VM i fokus för Cristiano Ronaldo, även om det verkar så med tanke på hans insatts hittills. Hans son Cristiano Ronaldo Jr fyller åtta, och tyvärr kan han ju inte vara på plats för att fira hans födelsedag. Men en fin grattis-hälsning och hyllning på Instagram hann han med.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Grattis min kära son! Du är en man!”, skriver Cristiano Ronaldo i bildtexten på till en bild på honom och Cristiano Ronaldo Jr.

Bland kommentarerna ser vi både grattis-hälsningar från fansen, men också hyllningar till Cristiano för att han enligt dem är en exemplarisk förälder.

Så fint skrivet! Stort grattis!”, skriver en.

Åh mitt hjärta, vad gulligt. Grattis!”, skriver en annan.

Fantastiskt”, skriver ännu en.

FOTO: Stella Pictures, Instagram

Annons