Artikeln innehåller reklamlänkar

Fansen i chock över Danny Saucedos likhet med superstjärnan: ”Jag trodde det var...”

Molly Sandéns senaste bild på sin älskling Danny Saucedo har fått många följare att behöva titta två gånger. Är det verkligen han eller är det Eminem?

För lite mer än en vecka sedan gjorde artisten Danny Saucedo, 32, en stor förändring som fick hans fans att bli ordentligt överraskade. Hux flux så var håret borta och Danny kör nu på en snaggad look. De flesta har blivit positivt överraskade av Dannys nya utseende och menar att han nu är snyggare än någonsin, medan vissa förtvivlat har bett honom låta håret växa ut igen.

Efter rakningen har Danny delat med sig av flera bilder på Instagram, men det är först nu som hans fästmö Molly Sandén, 25, visar upp sin nyklippta älskling på hennes Instagram.

Men vem är det egentligen på bilden som Molly lagt ut? Är det Danny Saucedo eller är det möjligtvis den världskända hiphop-artisten Eminem? Många av Mollys följare verkar slås av likheten mellan de båda artisterna och en del har fått titta flera gånger för att se att det faktiskt är Danny på bilden. I kommentarsfältet enas flera följare om den slående likheten:

Annons:
Här är sommarens mest omtalade – och viktigaste – armband (länk till Aller media shop)

“Herregud trodde det var Eminem”, skriver en av följarna.

”Eminem-look a like”, skriver en annan.

”Hahaha jag bara: har de hänt Eminem något? Så var det Danny”, skriver ännu en.

I 1,5 år har Danny Saucedo turnerat runt i Sverige med showen ”NU” och efter en fullspäckad vinter och vår tog han en välbehövlig semester med ett par vänner. Danny var tillbaka i Sverige lagom till Guldtuben 2018, där han delade ut priset för ”Årets video” som gick till Margaux Dietz, 27, och hennes video ”Jag föder barn”, som visar när hon födde sin son Arnold, 1.

HETAST PÅ HÄNT TV: ANTONIJA MANDIR raggar på random kille på stan – fångas på film (JONNA OCH JOHANNA-challenge)

LÄS OCKSÅ: Danny Saucedos mystiska kärleksbesked om Molly Sandén efter spekulationerna

LÄS OCKSÅ: Kopiera kändisarnas snyggaste klackar inför sommarens fester

Foto: IBL, Instagram

SENASTE NYTT!