Artikeln innehåller reklamlänkar

Danny Saucedos mystiska kärleksbesked om Molly Sandén efter spekulationerna

I helgen publicerade Danny Saucedo en Instastory där han får alla att undra – har han och fästmön Molly Sandén gift sig?

Artisterna Danny Saucedo, 32, och Molly Sandén, 25, har varit ett par i fem år och otaliga gånger fått frågan om när de tänker gifta sig. Men 2016 friade Danny Saucedo äntligen till sin flickvän, uppe på Afrikas högsta berg, Kilimanjaro.

– Han frågade om jag ville gifta mig med honom faktiskt. Vi kom upp dit och solnedgången var det mest magiska man sett. Så tog Danny iväg mig, gick ner på knä och friade och jag sa ja, har Molly tidigare berättat i Nöjesbladets livesändning.

Paret höll sin förlovning hemlig tills efter finalen i Melodifestivalen samma år. Då slutade Molly Sandén sjua med sitt bidrag Youniverse, och förlovningsringen åkte på redan under efterfesten samma kväll.

Annons:
Här är vårens mest omtalade – och viktigaste – armband (länk till Aller media shop)

Sedan dess har alla undrat – när ska bröllopet ske? I flera intervjuer förra året hintade Danny Saucedo att det kommer att hända någon gång under 2018.

Nu kan det vara så att artisterna redan har skridit till altaret!

I sin Instastory i helgen visar Danny Saucedo upp en bild på Molly Sandén med en ring på vänster ringfinger. I ett videoklipp hörs han dessutom säga att han är “gift med en vinnare”.

– You talking to a winner here. Här har vi en vinnare. Jag är gift med en vinnare. Vad fan är jag då, jag har inte vunnit något i mitt liv, säger Danny i klippet varpå Molly replikerar: “Mig!”

– Ja, dig vann jag, just det… Efter Eric Saade, säger Danny och syftar på att Molly Sandén tidigare var tillsammans med artisten Eric Saade, 27.

För fem dagar sedan lade Danny Saucedo även ut en bild på en lysrörslampa med ordet “yes”, vilket kan tyda på att paret faktiskt sagt ja till varandra.

Hänt har sökt både Danny Sauceo och Molly Sandén för en kommentar om så är fallet.

Danny Saucedo och Molly Sandén har varit ett par sedan 2013.

Danny Saucedo friade till Molly Sandén på Kilimanjaros topp 2016.

Nu planerar drömparet att gifta sig...

...Om de inte redan har gjort det, det vill säga. Nyligen publicerade Danny en video på sin Instastory där han säger att han är "gift med en vinnare". Dessutom lade han upp den här bilden på Mollys ring.

Hetast på Hänt-TV: DANIEL NORBERG om att bli DUMPAD 

LÄS OCKSÅ: Biancas ursäkt till Danny Saucedo – efter pinsamma mötet

LÄS OCKSÅ: Mollys chock – högg Danny med spruta i ansiktet: ”Riktigt läskigt”

FOTO: IBL, Instagram

SENASTE NYTT!