TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Fansen häpnar när Simon Sköld visar upp sin dolda talang: "Så modigt"

20 nov, 2017 
AvJonna Friberg Wennerberg
Att Simon Sköld är expert på allt som har med träning och kampsport att göra, har knappast undgått någon. Han skriver också böcker och bloggar, men nu lyfter han fram en helt ny, oväntad talang.
Annons

Sedan några år tillbaka har Simon Sköld, 30, och Camilla Läckberg, 43, varit ett par och genom deras sociala medier har vi fått lära känna dem på djupet. Att Simon är ett träningsfreak och grym på kampsport visste vi om, men att han satt på en otrolig sångröst har nog undgått många. I helgen fick han sina följare på Instagram att tappa hakan när han delade med sig av en video där han både sjunger och spelar piano på ett dop.

“Idag var det dop och jag hade fått äran att sjunga en sång. Aldrig gjort det i en kyrka innan men väldigt tacksam att jag blev tillfrågad”, skriver han.

Och i kommentarsfältet överöses han med kärlek och beröm över sin insats.

“Grymt, så modigt och så vackert!”, skriver en av hans följare.

“Wow vilken talang!!!”, skriver en annan.

Simon tävlar inte bara i kampsport, han bloggar, skriver böcker, är småbarnspappa och nu visar det sig alltså att han har en riktigt bra sångröst och att han dessutom sitter på pianotalanger.

“Så många strängar du har på din lyra”, skriver ytterligare en följare i kommentarsfältet.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons