TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Efter senaste förändringen – nu förändrar Camilla Läckberg igen: ”Ser mycket yngre ut”

08 nov, 2017 
AvJoakim Almén
Från blått-blått isprinsessahår till en mörk – mer chokladbrun – hårton. Jajamen, Camilla Läckberg har förändrat hårfärgen igen.
Annons

Camilla Läckberg, 43, gillar att förändra sitt utseende. Det enklaste, och mest effektiva, medlet är ju som bekant att ändra hårfärg, något Läckberg verkligen tagit fasta på. I slutet av september chockade hon sina Instagram-följare med att färga håret blått. Följarna gillade den nya looken, precis som Camilla själv som var ”EXTREMT nöjd” med sin nya hårfärg.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men vi går mot kallare och mörkare tider, och vad passar bättre till hösten/vintern än en mörkare hårfärgsnyans? Det har Camilla tagit fasta på och jobbar nu – bara en och en halv månad efter senaste hårförändringen – en mörkbrun hårfärg.

Han fick en brunett igen. Älskar att variera mig. Detta är numera lite min “vinterfrisyr“. Mörkt och massa extrahår”, skriver hon i bildtexten.

Och följarna hurrar även efter denna förändring.

”Bästa färgen till dig, snyggt”, skriver en.

”Du är så mycket finare i mörkt och långt hår”, skriver en annan. En tredje menar att Läckis ser mycket yngre ut i sin nya hårfärg.

”Det fineste håret og fargen til deg!!Ser MYE yngre ut Omg så VAKKER du er”, kommenterar användaren med ett gäng hjärtögonemojis.

Snyggt, Camilla!

Annons