TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Fansen häpnar efter Edward Bloms bild på dottern: "Kanske ett misstag"

29 apr, 2018 
AvOla Brising
Dottern Wilhelmina fick fick hallon och blåbär till frukost. Fast det blev lite jobbigt och kladdigt för Edward Blom och hans fru Gunilla Kinn så gav det honom möjligheten att publicera en bild på Instagram som var söt att hans följare jublade.
Annons

Gastronomen och tv-profilen Edward Bloms, 47, liv har inte alltid varit en dans på rosor. I flera år försökte han och frun Gunilla Kinn, 46, skaffa barn, men det var förgäves.  När hoppet tillslut nästan var ute för paret, fick Gunilla reda på att hon mot alla odds väntade deras första barn. Gunilla var då 43 år. Även två år senare vid en ålder av 45 födde hon deras andra efterlängtade barn.

– Vi hade försökt få barn på olika vis, nästan ända sedan vi träffades 2009. Vi hade accepterat att det kanske inte skulle bli några och tyckte att vi hade ett bra liv ändå. Så när jag till sist blev gravid på naturlig väg var det ju inget mindre än ett mirakel, har Gunilla berättat för Svensk Dam.

Eftersom Edward är djupt troende ser han deras två barn Melchior, 3, och Wilhelmina, snart 1, som en gåva från Gud. Både han och Gunilla har ofta berättat om sin gränslösa kärlek till barnen och Edward har redan från början försökt lära dem båda att träna upp sina smaklökar och bli sanna gourméer precis som han själv.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det är otroligt viktigt vad mina barn äter. Man har kort tid på sig att få sina barn att lära sig massa smaker innan de börjar spotta ut och ogilla, berättade han i slutet av sommaren i tv-programmet ”Robins” på SVT.

Men tisdagen den 24 april verkade det i alla fall som om minstingen Wilhelmina fick mat som alla barn älskar. På sin Instagram la nämligen Edward ut en bild av hur en aningen brydd Gunilla håller upp dottern som är rödkladdig över hela ansiktet och överkroppen. Till bilden skrev Edward:

I morse var det hallon och blåbär till frukost – kanske ett misstag

Den sjukt gulliga bilden gjorde i alla fall att gastronomens följare verkade drabbas av en veritabel och simultan sötchock. Efter drygt 16 timmar har redan över 5000 personer gillat bilderna och de glada tillropen i kommentarsfältet duggade tätt.

Man ska njuta med hela kroppen”, skriver en följare.

En annan konstaterar humoristiskt:

Får man inte mat mellan tårna så har man inte ätit

Massvis av följare skriver hur härlig de tycker bilden är, medan en med lite råare humor lägger kommentaren:

Stockholms blodbad

Foto:

Annons