TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Fångarna på fortet fyller 30 år - gör om programmet

11 sep, 2020 
AvLovisa Ström
Ikväll är det säsongsavslutning av det populära programmet ”Fångarna på fortet”, och förutom det firar de även 30 år i rutan.
Nu avslöjar TV4 att de kommer göra om programmet helt.
– Ovanligt, säger de när de berättar om den stora förändringen.
Annons
Börje Salming möter dottern Bianca i Fångarna på fortetBrand logo
Börje Salming möter dottern Bianca i Fångarna på fortet

Snart har ännu en säsong av det populära programmet Fångarna på fortet passerat, och som vanligt har det varit de folkkära programledarna Agneta Sjödin och Gunde Svan som tillsammans med Madam Fouras har lett programmet.

Alltifrån idrottsmän till bloggare har kommit till Fort Boyard för att tävla i de spännande tävlingsmomenten, och bland många fler har sångfågeln och programledaren Lotta Engberg, den hårda idrottsmannen Börje Salming och komikern Keyyo varit på plats för att fightas om den ärofyllda vinsten. Men bortsett från alla unika deltagare är det ännu mer som gör det här året extra speciellt. Fångarna på fortet firar nämligen 30 år. Såhär säger Gunde om tiden på Fort Boyard: 

– Det är helt ofattbart att det gått 30 år sedan Fångarna på fortet startade. Tiden har flugit förbi och jag och Agneta har samlat på oss härliga minnen tillsammans med alla tävlande.

Även Agneta minns tillbaka på tiden med glädje.

Annons

– Jag är så tacksam för alla år jag och Gunde har fått åka till Fort Boyard. Vi har haft så galet kul och det är så många oförglömliga minnen. Vi har träffat fantastiska deltagare och fått jobba med underbara franska kollegor – flera av dem har varit med sedan starten, säger hon.

Stora förändringen

TV4 har tidigare avslöjat att de kommer fira den stora dagen med ett så kallat jubileumsavsnitt, där de tillsammans med alla tittare ser tillbaka på tiden och alla minnen som varit. Fångarna på fortets exekutiv producent Jonathan Nordin berättar att konceptet är helt nytt för programmet.

– Det ska bli riktigt kul att få luta sig tillbaka i soffan och minnas tillbaka. Så mycket härligt vi har varit med om. Det ska bli kul att få dela det med tittarna, säger Agneta.

Programmets framtidsbesked

Annons