ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Familjen annorlunda-Sami Nikula åker på resa med ex-frun Matilda

12 jul, 2023 
Moa Risberg
familjen annorlunda sami
Familjen Nikula deltog i programmet Familjen annorlunda många år.
2018 delade paret på sig och Matilda flyttade till Gotland ensam.
Nu berättar Sami i en intervju med Hänt att familjen återförenas.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Familjen annorlunda – så lever några av familjerna idagBrand logo
Familjen annorlunda – så lever några av familjerna idag

Programmet Familjen annorlunda blev en tittar succé utan dess like när flera säsonger sändes på TV. I programmet kunde vi följa de stora familjerna i deras vardag och se hur de hanterade ett fullspäckat liv med många barn.

I programmet medverkade familjen Nikula, där pappan Sami Nikula och mamman Matilda Nikula tillsammans med deras nio barn visade upp sitt liv och vardagen i Hallstahammar.

2018 valde paret att separera och gå skilda vägar, Sami stannade kvar i Hallstahammar tillsammans med barnen, medans Matilda begav sig till Gotland.

I omgångar har barnen bott hos Matilda på Gotland, men nu bor de flesta av barnen till största del hemma hos pappan Sami. Han berättade i en intervju för Hänt att Pim, hans mellersta dotter var den senaste av barnen som testade livet på ön, men att hon för ett tag sedan flyttade hem igen till honom och syskonen.

Delar upp barnen i sommar

I en intervju med Hänt berättade Sami att föräldrarna turas om att ha barnen i sommar.

Annons

– Vi har delat på barnen lite grann här, endel av barnen är ju på Gotland och sen när de är färdiga där så kommer de hem och så åker nästa gäng dit.

Tre av barnen är hos Matilda just nu och när de kommer hem är det resten av barnens tur att åka från Hallstahammar till Gotland. Sami som tidigare varit öppen med sin utmatning tycker att det är en passande lösning.

– Det funkar bra, det tycker jag, de är väll lite såhär man får göra kanske. Det blir lite enklare för deras mamma och det blir lite enklare för mig också här, säger Sami.

Han fortsätter och tillägger fördelarna med upplägget.

– Man kan lägga ner lite med tid på barnen var för sig, när man inte har lika många att ta hänsyn till, det känns bra, säger Sami.

Hela familjen återförenas

Paret skilde sig 2018 och har sedan dess inte träffats så mycket, Sami berättade för Hänt om planerna för familjens återförening senare i sommar.

– När min semester är slut och hennes semester är slut så ska vi träffas allihopa i Stockholm och göra någonting.

Sami berättar att det är första gången på omkring fyra år som han och ex-frun ska hitta på något sånt här tillsammans med barnen. När Hänt frågar om Sami och Matildas relation i dag svarar han.

– Det är en relation som innefattar barnen kan man säga, det som har med barnen att göra, ingenting annat, säger han.

FOTO: YOUTUBE

Annons