LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Familjen Annorlunda-Samis kamp med barnen: ”Ibland är det inte roligt att vara förälder”

31 dec, 2023 
Familjen Annorlunda-Sami Nikula har sju barn tillsammans med ex-flickvännen Matilda Nikula.
Men det är inte alltid enkelt att vara förälder.
Nu talar han ut om kampen med barnen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mirka Norrström om att leva singellivet som 13-barnsmammaBrand logo
Mirka Norrström om att leva singellivet som 13-barnsmamma

Matilda Nikula och Sami Nikula har tillsammans sju gemensamma barn och var en av familjerna som tittarna fick följa i TV4:s Familjen annorlunda.

Men för ett par år sedan valde de forna makarna att gå isär och Matilda bor idag på Gotland medan Sami bor kvar i Hallstahammar.

Familjen Annorlunda-Samis kamp med barnen

Sami har barnen hos sig och vi får ofta följa familjens liv på Instagram. Dock har tv-profilen inte uppdaterat så flitigt på senaste tiden något som han nämner i ett av sina senaste inlägg.

”Uppdateringarna haglar inte tätt här. Men vi lever och kämpar på med allt. Fokus har legat mycket på familj, jobb och barnens skolgång. Det märks tydligt också att vi lever i väldigt oroliga tider.”, skriver Sami.

Han nämner allt elände som sker i världen just nu och allt barnen får ta del av på sociala medier.

” Sociala medier pumpar ut mycket elände som även barnen får ta del av och leder till massor med diskussioner här hemma. Ibland är det inte roligt att vara förälder.”

Familjen Annorlunda-Samis hyllning till flickvännen

Tillslut hyllar han sin flickvän och stöttepelare Nataliie som förstår hans situation fullt ut. Han skriver även hur imponerad han är av henne hur hon har förändrats sedan de träffades första gången.

”Som tur är så har jag min stöttepelare som ser till att jag inte tappar det helt . Hon är någon jag kan prata med om allt och förstår min situation fullt ut. Finns mycket positivt jag kan säga om henne men något som imponerar mig mest är att hon har förändrats massor sen vi träffades första gången för 5 1/2 år sen. En stark kvinna, både psykiskt och fysiskt (träningen börjar ge resultat) samt har ett hjärta av guld. Sköt om er där ut.”

FOTO:YOUTUBE, INSTAGRAM

Annons