LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Familjen annorlunda-Sami om skadan och framtiden: ”Tuff på många plan”

20 aug, 2023 
Sami nikula
Sami Nikula slog igenom i Familjen annorlunda för ett par år sedan.
Han är idag ensamstående och har tidigare pratat öppet om sin utmattning.
Nu visar det sig att han skadat axeln.
”Går framåt”, skriver han om skadan.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Se kaoset under middagen hemma hos Familjen annorlunda-Sami NikulaBrand logo
Se kaoset under middagen hemma hos Familjen annorlunda-Sami Nikula

Matilda Nikula och Sami Nikula har tillsammans sju gemensamma barn och var en av familjerna som tittarna fick följa i TV4:s Familjen annorlunda.

Men för ett par år sedan valde de forna makarna att gå isär och Matilda bor idag på Gotland medan Sami bor kvar i Hallstahammar.

Sami har barnen hos sig och har tidigare pratat öppenhjärtigt om sin utmattning på sociala medier. Nu medger tv-profilen att han skadat axeln och är mitt uppe i rehabträning.

Sami Nikula om skadade axeln: ”Går framåt”

Till vardags jobbar Sami med reparationer inom tågindustrin och har ett stort intresse för styrketräning. Hans två äldsta barn har flyttat ut och just nu bor sju barn hos honom.

På Instagram delar Sami flitigt med sig av sitt liv för sina 13 000 följare och inför barnens skolstart har mycket hänt. Han skriver bland annat att han skadat axeln och att hösten kommer bli tuff på många plan.

Annons

”Vi lever och mår bra. Jag har hunnit jobbat tre veckor redan och om tre dagar drar skolorna igång. Håller på för fullt att ladda mentalt inför denna höst som kommer med all säkerhet bli tuff på många plan. Tanken är även att börja prioritera mitt sociala liv som är nästan obefintlig.”, skriver Sami i ett inlägg på Instagram.

Han fortsätter:

”Kommer att delta i en ny omgång av samtalsgruppen där vi kommer diskutera vidare om typiska manliga frågor och funderingar. Håller även på med rehabträning för min sargade axel och det går framåt, tack och lov. Annars står barnens träningar högt uppe på agendan.”

Idag är Sami tillsammans med Natalie Bonnevier, de är särbos och bor 50 meter ifrån varandra.
Idag är Sami tillsammans med Natalie Bonnevier, de är särbos och bor 50 meter ifrån varandra.

Sami om utmattningen: ”Tidsbristen är det stora problemet”

– Tidsbristen är det stora problemet och det är just stressen kring det som framkallat utmattningen. Så här har det sett ut i över två år och till slut började orken tryta. Sömnproblem och väldigt dålig stresstolerans samt ett konstant gnagande samvete, fick mig till slut att söka läkarhjälp. Sjukskrivning var det tal om men jag tyckte inte att det var en bra lösning, har Sami tidigare berättat för Hänt.

Hänt har sökt Sami Nikula.

FOTO: TV4

Annons