LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Familjen annorlunda-Peter Norrström svårt sjuk – berättar om tuffa tiden

11 maj, 2024 
Maria Broberg
Familjen Annorlunda-Peter Norrström har kämpat med sin hälsa sedan ett tag tillbaka.
Efter många turer till sjukhuset har han nu fått nya besked från läkarna vad det kan röra sig om.
Till Hänt berättar Peter om sin tuffa sjukdomstid.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Nanne Grönvall om cancerdiagnosen: ”Ångesten och ovissheten”Brand logo
Nanne Grönvall om cancerdiagnosen: ”Ångesten och ovissheten”

Peter Norrström, 60, och ex-frun Mirka Norrström blev populära i våra svenska hem i samband med deras medverkan i realityserien Familjen annorlunda. I programmets tio säsonger fick vi följa med i makarnas vardag med sina 13 barn.

Idag är Peter omgift och lever Peter ihop med sin hustru Jeanette ”Nettan” strax utanför Stockholm.

Runt jul förra året tvingades Peter åka akut till sjukhus, och sedan dess har Peter berättat om sina sjukdomsbesvär på sin blogg och Instagram.

Peter Norrström om sjukdomen: ”Tappade all glädje att leva”

När Hänt nu når Peter för att höra om hans nuvarande tillstånd berättar han att han fortfarande inte alls mår särskilt bra.

”Jag mår faktiskt inte bra alls men fått veta lite mer om mina sjukdomar.”, skriver Peter i ett meddelande till Hänt och fortsätter:

”Har sen många år tillbaka en sjukdom som heter ITP som inte vart så stabil sista tiden. Då började en stor utredning på mig som har tagit mycket tid och kraft så jag tillslut hamnade i en kraftig depression med panikångest. Nettan och min läkare såg allvaret då jag tappade all glädje till att leva.”

Annons

När läkarna och Nettan såg att Peter började må allt sämre började han ta antidepressiva mediciner och annat för att få bukt med sin ångest.

Peter Norrström om stödet från Nettan: ”Hon är mitt allt”

Vidare berättar Peter att han fått nya besked från läkarna vad allting kan röra sig om egentligen.

”Har fått flera diagnoser nu, Reumatoid Atrit och även large granular lymphocytic leukemia. Har även ett högt blodtryck som har svårt att gå ner trots blodtryckssänkande. Sen har jag en Cysta som sitter på njuren som ska kollas upp igen för ev måste man ta bort den.”

Avslutningsvis skriver Peter att han är tacksam för det stöd han har fått från sin fru, Nettan, under denna tuffa tid.

”Har sagt det innan men säger det igen utan min fru så hade jag aldrig klarat eller orkat detta hon är verkligen mitt stora stöd i livet. Hon är mitt allt mitt lilla kinderägg”

FOTO:

Annons