LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Familjen annorlunda-Mirka Norrströms nya kärleksbesked

18 jul, 2023 
Moa Risberg
Familjen annorlunda-Mirka Norrströms följare spekulerar kring hennes nya relation.
Pussbilden på henne och väninnan har fått följarna att reagera.
Nu svarar Mirka på relationsspekulationerna.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mirka Norrström om att leva singellivet som 13-barnsmammaBrand logo
Mirka Norrström om att leva singellivet som 13-barnsmamma

Programmet Familjen annorlunda gick verkligen hem i de svenska stugorna. I succén som sändes på TV4 fick tittarna följa med de stora familjerna i deras vardag och ta del av hur familjen levde livet som en stor familj med flera barn.

Trettonbarnsmamman Mirka Norrström, 50, blev känd efter att ha medverkat i programmet under sju säsonger tillsammans med ex-maken Peter Norrström och deras stora familj.

Mirka och ex-maken bestämde sig för att gå skilda vägar efter att ha levt tillsammans i 23 år. Efter skilsmässan har Mirka varit öppen med att dela med sig om hur hon lever livet som ensamstående mamma ser ut på sociala medier.

Följarnas reaktioner efter inlägget

På Instagram har Mirka blivit väldigt populär och delar flitigt med sig av livet som trettonbarnsmamma till följarna som hon har en god kontakt med.

Mirka har under en längre tid delat med sig av bilder på väninna som hon kallar för ”Frugan”. Och nyligen publicerade hon en ny bild på henne och väninnan, som fick följarna att spekulera kring deras relation.

Annons

Det som har fått följarna att reagera och börja spekulera om deras relation är det faktum att Mirka håller sina händer på kvinnans bröst.

Under bilden skriver hon: ”Jag och ”frugan” på vift”

Nya bilden får följarna att reagera – igen

Nyligen delade Mirka med sig av en ny bild på henne och ”Frugan”. På bilden ser man hur Mirka pussar vännen på kinden, något som även denna gång har fått hennes följare att spekulera om relationen.

Under puss-bilden skriver hon:

”'Frugan' drog iväg mig på en natt bara för oss.”

I kommentarsfältet skiver en av följarna:

”Ni är dock ett fint par”

En annan följare skriver:

”Njut av ledigheten & frun många har bekymmer över. En fru är alltid bra att ha som kan dra ut en på skoj saker Njut nu!”

Annons

I kommentarsfältet svarar Mirka på följarnas spekulationer genom att skriva.

”Finns väldigt många som är bisexuella och levt ihop med tex då en man i många år, går isär och hittar en ny kärlek i en kvinna. Det handlar helt om kärlek inte könet Nu menar jag bokstavligen inte mig själv då jag har ingen ny kärlek men det skulle lika väl kunna vara en kvinna nästa gång Och mina barn skulle inte isf lida ett dugg om det för i deras värld är det ok att älska vem man vill oavsett kön.”,skriver hon som svar på en kommentar.

FOTO: Youtube & Instagram

Annons