ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Följarnas starka reaktioner efter Mirka Norrströms nya bild: ”Vackert par”

01 jul, 2023 
AvHanna Bolander
Mirka Norrström
Mirka Norrström från Familjen Annorlunda har en stor följarskara på Instagram där hon delar med sig av sin vardag.
Men nu har följarna börjat undra över hennes relationsstatus efter nya bilden.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mirka Norrströms sorg – bryter tystnaden om ekonomiska krisen: ”Riktigt illa”Brand logo
Mirka Norrströms sorg – bryter tystnaden om ekonomiska krisen: ”Riktigt illa”

Mirka Norrström, 50, blev känd i programmet Familjen Annorlunda där hon visade upp livet som mamma till hela tretton barn.

Hon deltog i programmet i sju säsonger, med sin examan Peter Norrström, innan paret bestämde sig för att gå skilda vägar efter 23 år ihop.

Mirka har sedan dess växt sig stor på sina sociala medier där hon delar med sig av livet som ensamstående mamma till sina tretton barn. Den äldsta i syskonskaran har dock lämnat nästet. På sin Instagram delar hon bilder från sin vardag med sina följare, som hon har en nära kontakt med.

Det var igår som Mirka delade med sig av en bild som väckte många frågor hon hennes följare, men än så länge är hon förtegen med att svara följarna. Hon la nämligen ut en bild på sig själv och en kvinna som hon kallar för ”frugan”.

Annons

Under bilden skriver hon: Jag och ”frugan” på vift.

Följarna reagerar på Mirka Norrströms bild

Detaljen i bilden som fick följarna att ställa frågor kring deras relation var faktumet att Mirka håller händerna på kvinnans bröst.

Följarnas reaktioner i kommentarsfältet var många.

En följare skriver: ”Vackert par.”

Andra följare frågar:

”Mysigt men är du bisexuell nu eller?”

”Bisexuell??”

Till vilket en följare svarar: ”omg är väl deras ensak isåfall.”

När Hänt sökte Mirka för en kommentar så avslöjar hon att det inte rör sig om någon kärleksrelation, utan att bilden var på skoj.

Hon skriver till Hänt:

”Ja det blev många frågor från de som verkar inte förstå lite skoj.”

Mirka har också tidigare avslöjat att hon numera jobbar med Onlyfans, vilket är en abonnemangstjänst där kreatörer får betalt för att skapa innehåll. Hon har tidigare berättat för Hänt om beslutet att hålla sin Instagram och Onlyfans åtskilda.

Hon svarade då såhär:

Jag vill behålla mitt officiella konto mer familjärt då vissa stör sig på en del bilder jag lägger ut. Dessa konton kommer att visa en mer ”vuxen” sida av mig utan att bli för porrig så att säga. Sådär lite lagom sexigt”, förklarade Mirka i ett meddelande till Hänt.

FOTO: Instagram, TT

Annons