Familjen Annorlunda-Matildas förvåning efter upptäckten

Matilda Nikula från TV4-serien Familjen Annorlunda har upptäckt att hon är en av de mest googlade i Hallstahammars kommun.

I tre säsonger har vi fått följa familjen Nikula i tv-succén Familjen Annorlunda. Intresset för Hallsthammarborna har varit stort, något som Matilda Nikula inte riktigt förstått – tills nu.

Säsong tio av programmet Familjen Annorlunda har just avslutats på TV4:s systerkanal Sjuan och precis som de två säsongerna innan har vi fått följa numera tiobarnsfamiljen Nikula i Hallstahammar. Men mycket har hänt sedan kamerorna stängdes av. Matilda, 35, och Sami Nikula, 46, har gått skilda vägar och den förstnämnda har även gjort en stor livsförändring och gått ner närmre 30 kilo i vikt, något som Hänt rapporterat om förut.

Annons: Köp utvalda rosa favoriter i vår shop – stöd Bröstcancerförbundet!

På sitt Instagramkonto Kaosochkärlek delar Matilda med sig av sitt nya singelliv för sina nästan 17 000 följare, men häromdagen gjorde hon en upptäckt tillsammans med en vän. När hon och hennes vän sökte på databasen Ratsit, där man kan hitta offentlig information om företag och privatpersoner, gjorde de en pikant upptäckt. I Hallstahammars kommun är tv-profilerna Matilda och Sami Nikula de mest eftersökta personerna på Ratsit senaste månaden, tillsammans med åklagaren Jessica Wenna, som också bor i kommunen.

”Det görs över 100 miljoner personsökningar på Ratsit varje år och de tre mest eftersökta i Hallstahammars kommun den senaste månaden är Matilda Nikula, Sami Nikula och Jessica Wenna.” framgår det av Matilda Nikulas skärmdump från Ratsit, vilket Matilda tycker är galet!

”Den när jag och Klara Johanne kollade upp henne på Ratsit och fick läsa detta”, skriver hon tillsammans med en skrattgråt-emoji och de skämtsamma hashtaggarna under lupp och lika bra att sköta sig.

Bilden har delat hennes följare i två läger, de som tycker att det är roligt, och de som finner det obehagligt.

”Det är till att vara känd!” skriver en medan en annan tycker att det väldigt skoj:

”Jag avlider!”

En tredje konstaterar:

”Allvarligt! Har folk inget liv?”

Medan en fjärde tycker att det är obehagligt att det finns statistik för ens sökningar på nätet.

”Sjukt obehagligt att det ens finns statistik för hur många sökta googlingar/per invånare”

LÄS OCKSÅ: Familjen Annorlunda-mammans kritik mot TV4: ”Uttjatat”

LÄS OCKSÅ: Familjen annorlunda-Annika Pettersson gravid med barn tio

FOTO: Instagram