Familjen annorlunda-Carola Wetterholm – så ser hon ut idag

Familjen annorlunda-Carola Wetterholm – så ser hon ut idag

Carola Wetterholm var en av profilerna som medverkade i Familjen annorlunda. Nu är det hela tolv år sedan hon var med i programmet.
Läs här för att se hur hon ser ut idag!
Tony avslöjar bluffen om faderskapstestet i Älskar, älskar inte
0:48

Efter reklamen: Tony avslöjar bluffen om faderskapstestet i Älskar, älskar inte

(0:48)

Slå på ljud

De som följde realityprogrammet Familjen annorlunda vet mycket väl vem Carola Wetterholm, 52, är. Där kunde man följa hennes liv tillsammans med sina åtta barn.

Men det har hänt mycket sedan dess. Det har nämligen gått tolv år sedan programmets slut och idag har hon fått ytterligare ett barn och är dessutom mormor till en liten pojke.

För Hänt har hon även berättat att hon har studerat kreativt skrivande med målet att bli författare.

– Det är inom kreativt skrivande, mitt mål är att bli författare. Men det är ju svårt såklart, men det är en dröm. Man vet aldrig, har hon tidigare sagt.

Carola blev lämnad med nio barn – efter 26 år tillsammans

Men den största omställningen för Carola är kanske skilsmässan hon gick igenom. Hon blev nämligen lämnad med nio barn efter 26 år tillsammans, något hon själv beskriver som otroligt tufft.

– Han drog, han försvann. Jag hade märkt en tid att något var fel, men jag trodde att det berodde på att han var utbränd eller på väg att bli det. Att han mådde dåligt. Jag trodde att det var det. Men det var en annan tjej. Jag hittade två bagagetaggar till Thailand – och allt blev plötsligt så uppenbart. Då reste han sig och gick ut och kom aldrig hem. Det är verkligen patetiskt.

Samtidigt berättade hon att de inte har haft någon kontakt alls sedan den dagen han lämnade henne.

– Den är helt obefintlig, faktiskt. Jag har inte pratat med honom sedan den natten. Han är inte ett dugg intresserad av att ha kontakt. Det gjorde han klart ganska direkt. Han ville inte att jag skulle ringa, han ville inte att vi skulle prata mer överhuvudtaget.

Så ser Carola ut idag – 12 år efter Familjen annorlunda

På sina sociala medier uppdaterar Carola mycket om sin vardag och sina barn och hon ser idag ut att må bra. Hon berättar ofta att hon sitter och skriver, så författardrömmen verkar leva vidare.

Dessutom har hon sin blogg som hon uppdaterar frekvent.

Men hur ser Carola ut idag då, tolv år efter sin medverkan i Familjen annorlunda?

Se här!

FRÅN FÖRSTASIDAN